Povezane vesti

Deo opozicije odlučio: Vladeta Janković kandidat Đilasa i Jeremića za gradonačelnika Beograda

Kurir 28.01.2022
Profesor, diplomata i bivši ambasador SRJ i SCG u Velikoj Britaniji i Vatikanu Vladeta Janković biće kandidat opozicionih Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke (NS) za gradonačelnika Beograda. Na sastanku Dragana Đilasa i Vuka Jeremića… »

Vladeta Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika Beograda

Radio 021 28.01.2022
Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponuđeno. Janković je za današnji list Nova rekao da bi prvo morao da preduzme tri stvari, od… »

Vladeta Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika Beograda, ako mi bude ponuđena

Danas 28.01.2022
Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponuđeno. Janković je za današnji list Nova rekao da bi prvo morao da pruduzme tri stvari, od… »

Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika ako bi mi bila ponuđena

N1 Info 28.01.2022
Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponuđeno. Janković je za list Nova rekao da bi prvo morao da pruduzme tri stvari, od kojih je prva… »

Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika ako bi mi bila ponuđena

Blic 28.01.2022
Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponuđeno. Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude… »

Vladeta Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika Beograda, ako mi bude ponudjena

Radio sto plus 28.01.2022
Janković je za današnji list Nova rekao da bi prvo morao da pruduzme tri stvari, od kojih je prva da se konsultuje sa porodicom. Druga bi bila da se konsultuje sa prijateljima, kojima veruje, a treća, da obavi detaljan lekarski pregled, kako bi, kako… »

EKSKLUZIVNO Vladeta Janković za „Novu“ o kandidaturi na izborima

Nova 28.01.2022
Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je u intervjuu za list "Nova" da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponuđeno. Njegovo ime se nedavno spominjalo i kao predlog za… »

Vladeta Janković opozicioni kanditat za gradonačelnika Beograda

Luftika 28.01.2022
Kako javljaju mediji, na sinoćnjem sastanku lidera opozicionih stranaka, postignuta je saglasnost Stranke slobode i pravde i Narodne stranke da Vladeta Janković bude kandidat te grupe opozicionih stranaka za gradonačelnika Beograda. Janković ima… »

Vladeta Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika Beograda, ako mi bude ponuđena

Beta 28.01.2022
Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponudjeno. Janković je za današnji list Nova rekao da bi prvo morao da pruduzme tri stvari, od… »

VLADETA Janković kanditat opozicije za gradonačelnika Beograda!?

U centar 28.01.2022
Kako saznaje N1 i drugi beogradski mediji, na sastanku lidera dela opozicionih stranaka u četvrtak uveče, postignuta je jedinstvena saglasnost grupacije oko SSP, Demokratske stranke i Narodne stranke da pozovu profesora Vladetu Jankovića bude kandidat… »

SSP i Narodna stranka saglasne da Vladeta Janković bude kandidat za Beograd

Danas 27.01.2022
Kako saznajemo, na večerašnjem sastanku lidera opozicionih stranaka, postignuta je saglasnost Stranke slobode i pravde i Narodne stranke da Vladeta Janković bude kandidat te grupe opozicionih stranaka za gradonačelnika Beograda. Kako saznajemo… »

Opozicija jednoglasno nudi Vladeti Janković kandidaturu za Beograd

Blic 27.01.2022
Bivši diplomata Vladeta Janković biće prvi na listi ujedinjene opozicije za beogradske izbore - koalicije SSP, Narodne stranke, Demokratske stranke, PSG pridruženih pokreta, saznaje "Blic". To je, kako nezvanično saznajemo, dogovoreno nakon… »

Vesti dana »