Povezane vesti
INTERVJU Boris Tadić: U samom sam vrhu po rejtingu
Nova 28.01.2022
“Odluku o kandidaturi za predsednika doneću u najskorije vreme… Što se tiče mog rejtinga, ne bih o brojkama, ali po tim rezultatima sam uglavnom u samom vrhu. Međutim, bio bih vrlo naivan kada bih se samo tim rezultatima vodio, jer za uspeh na… »
Tadić sve bliži odluci da se kandiduje za predsednika: U samom sam vrhu po rejtingu! A evo kako je poklopio Ponoša i Aleksića!…
Kurir 28.01.2022
Boris Tadić, lider SDS i nekadašnji predsednik Srbije u što skorijem roku, kako je rekao, obelodaniće da li će se kandidovata za šefa države. - Odluku ću doneti i saopštiti u najskorije vreme. Uopšte se ne kolebam, već čekam da se postave jasno svi… »
Tadić: Odluka o kandidaturi za predsednika u najskorije vreme
Danas 28.01.2022
Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić rekao je da će odluku o kandidaturi za predsednika na predstojećim izborima doneti u najskorije vreme, jer čeka da se jasno postave svi parametri kako bi mogao da donese ispravnu odluku. Tadić je za list Nova… »
Tadić: Uskoro o kandidaturi za predsednika, uglavnom sam u vrhu po rejtingu
N1 Info 28.01.2022
Lider Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da će odluku o kandidaturi za predsednika na predstojećim izborima doneti u najskorije vreme. „Uopšte se ne kolebam, već čekam da se postave jasno svi parametri kako… »
Tadić: Uskoro ću doneti odluku o svojoj predsedničkoj kandidaturi
Nova 28.01.2022
Lider Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da će odluku o kandidaturi za predsednika na predstojećim izborima doneti u najskorije vreme. „Uopšte se ne kolebam, već čekam da se postave jasno svi parametri kako… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija mora da pojača prisustvo u Africi, Aziji i Latinskoj Americi
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Izgradnja auto-puteva posle 2013. godine nadmašila prethodne decenije
Politika pre 7 minutajoš 33 povezane
Stiže snežna vejavica, zabeleće se i gradovi širom Srbije: Evo gde će pasti i do 30 centimetara snega
Telegraf pre 32 minutajoš 48 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Glavna bezbednosna garancija bila bi koordinisani vojni odgovor saveznika
Euronews pre 22 minutajoš 34 povezane
Kragujevčani će na sedam lokacija moći da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih parlamenizbora
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih