Povezane vesti

Huso Mujić očajan! Ne pitajte me za Dalilu!

Huso Mujić očajan! Ne pitajte me za Dalilu!

Svet plus 28.01.2022
Huso Mujić, otac Dalile Dragojević je očajan! Ne pitajte me za Dalilu, kaže on jer ne može da se pomiri sa tim što se njegova ćerka vratila Filipu Caru! Dalila Dragojević i Filip Car su se u utorak nakon žurke pomirili, a u pušionici su pali i… »
Dalila i Car prijatelji sa povlasticama: Tvrde da nisu i neće biti u vezi, a evo šta rade u krevetu! Poljupci, zagrljaji...

Dalila i Car prijatelji sa povlasticama: Tvrde da nisu i neće biti u vezi, a evo šta rade u krevetu! Poljupci, zagrljaji...

Kurir 28.01.2022
Dalila Dragojević i Filip Car su se vratili u krevet, pa nastavili sa razmenjivanjem nežnosti, iako i dalje tvrde da nisu, niti će biti u vezi i da su samo prijatelji sa povlasticama. Prvo su se čašćavali poljupcima i zagrljajima, a onda je usledila… »
"Sa mnom je završila": Huso Mujić se na svoj rođendan oglasio o njenom pomirenju sa Carem - njegove reči bole

"Sa mnom je završila": Huso Mujić se na svoj rođendan oglasio o njenom pomirenju sa Carem - njegove reči bole

Blic 27.01.2022
Dalila Dragojević i Filip Car sve su bliži u "Zadruzi", a nedavno su pali i sočni poljupci u pušionici. Njen otac Huso Mujić očajan je zbog ćerkinog ponašanja, a njegova prva reakcija nakon saznanja da mu je ćerka obnovila odnos sa Carem govori… »

Vesti dana »