Повезане вести
У црно белом после 11 година: Први тренинг Фејсе по повратку у Партизан! (видео)
Хот спорт 28.01.2022
Љубомир Фејса се прикључио тренинзима Већ неколико су црно-бели на припремама у Анталији, а од јуче им се придружило и њихово најновије појачање, Љубомир Фејса, некадашњи фудбалер Бенфике одрадио је и свој први тренинг са… »
Први Фејсин тренинг по повратку у Партизан: Пресрећан сам, ту сам да помогнем
Н1 Инфо 28.01.2022
Пред другу контролну утакмицу коју фудбалери Партизана у суботу играју против турске екипе Башакшехир, изабраници Александра Станојевића одрадили су планирани послеподневни тренинг, на коме је први пут био присутан и повратник… »
Фејса: Важно је да је добра екипа, за титулу ћемо да се побринемо сви заједно
Спортски журнал 28.01.2022
Више сам узбуђен него 2008. године, дошао сам да помогнем тиму и клубу - казао је Фејса. Свети Сава 2022 – дан кад је Љубомир Фејса, после 13 и по година, поново обукао дрес Партизана! С намером да црно-белима, баш као… »
Фејса: Узбуђен сам што сам у Партизану више него пре 10 година
Нова 28.01.2022
Фудбалер Партизана Љубомир Фејса рекао је да је срећан што се вратио у српски фудбал и међу црно-беле. „Пресрећан сам. Сећам се када сам дошао први пут, пре десет година, исто се тако и сада осећам. Узбуђен сам и срећан сам што… »
‘Осећам се као и пре десет година’: Људи кажу да где је Фејса ту је сигурна титула, а ево шта он мисли о томе! (видео)
Хот спорт 28.01.2022
Одмах по доласку у Турску где се придружио црно-белима, Љубомир Фејса је изнео прве утиске после повратка у Српски фудбал и своју фудбалску породицу. Навијаче Партизана је одушевила вест да ће искусни везиста Љубомир Фејса… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана