Povezane vesti

Dušan Vlahović i zvanično novi igrač Juventusa

Politika 28.01.2022
Napadač reprezentacije Srbije Dušan Vlahović i zvanično je postao novi igrač Juventusa, pošto je uspešno prošao lekarske preglede u Torinu, saopštio je klub. „Stara dama” je za njegov transfer Fjorentini platila 75 miliona evra, dok će… »

Vlahović zvanično novi igrač Juventusa

Novi magazin 28.01.2022
Srpski reprezentativac i dosadašnji napadač Fjorentine Dušan Vlahović od danas je i zvanično novi igrač Juventusa sa kojim je potpisao ugovor do 2026, potvrdio je torinski klub. Juventus će, prema pisanju italijanskih medija, za transfer Vlahovića… »

Dušan Vlahović i zvanično novi igrač Juventusa

Dnevnik 28.01.2022
TORINO: Napadač reprezentacije Srbije Dušan Vlahović i zvanično je postao novi igrač Juventusa, pošto je uspešno prošao lekarske preglede u Torinu, saopštio je klub. "Stara dama" je za njegov transfer Fiorentini platila 75 miliona evra, dok će… »

I Partizan dobija svoj deo kolača: Poznato je koliko će para dobiti ‘parni valjak’ od Vlahovićevog transfera u Juve –…

Hot sport 28.01.2022
Čelnici crno-belih mogu biti zadovoljni. Fudbalski klub Partizan je uradio neverovatnu stvar čime može da bude i više nego ponosan, zapravo na pravi put je izveo trenutno najskupljeg srpskog fudbalera u istoriji – Dušana Vlahovića. Ipak, postoji i… »

Koji srpski klubovi dobijaju novac od Vlahovića?

Sportske.net 28.01.2022
U Partizanu zadovoljno trljaju dlanove jer će dobiti novac od prodaje Dušana Vlahovića na osnovu trening kompenzacije. Suma je preko 2 miliona evra, pošto crno-beli imaju pravo na 3% od ukupne prodaje ovog fudbalera što je odavno već utvrđeno… »

Vesti dana »