Povezane vesti

Posebna sjednica Skupštine RS-a o ekonomsko-političkoj situacija u BiH

Al Jazeera 28.01.2022
Samo jedna tačka je na dnevnom redu posebne sjednice Narodne skupštine bh. entiteta Republika Srpska zakazane za 1. februar. Poslanici će razmatrati ekonomsko-političku situaciju u Bosni i Hercegovini. Na sjednicu su pozvani i predsjednici Stranke… »

Milorad Dodik pozdravio dolazak Dragana Čovića na skupštinu Republike Srpske! Izetbegovića nazvao kalkulantom!

Kurir 28.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik pozdravio je danas odluku predsednika HDZ BiH Dragana Čovića da se obrati na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske, zakazanoj za 1. februar… »

Zašto Bakir Izetbegović beži od dijaloga? Dodik otkrio o čemu se radi! (video)

Večernje novosti 28.01.2022
Foto: Petar Milošević Dodik je u tom smislu rekao da Srpska ne može da prihvati da to bude osnova za raspravu u parlamentu BiH, zbog čega je Republika predložila određene akte radi vraćanja u zajedničke institucije, a to je zakon koji i zatvorski… »

Posebna sednica parlamenta RS 1. februara, Čović dolazi na sednicu, Izetbegović odbio poziv

Danas 28.01.2022
Posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će se raspravljati o političko-ekonomskoj situaciju u BiH biće održana u utorak, 1. februara, odlučio je danas Kolegijum parlamenta RS. Predsednik parlamenta Republike Srpske Nedeljko… »

Dodik pozdravio dolazak Čovića na sednicu parlamenta RS, Izetbegovića nazvao kalkulantom

Danas 28.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik pozdravio je danas odluku predsednika HDZ BiH Dragana Čovića da se obrati na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske, zakazanoj za 1. februar… »

Za razliku od Izetbegovića, Čović potvrdio dolazak na sednicu NSRS 1. februara

RTV 28.01.2022
BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je lider HDZ BiH Dragan Čović usmeno potvrdio dolazak na posebnu sednicu parlamenta Srpske, 1. februara, a da je predsednik SDA Bakir Izetbegović… »

Glavna tema situacija u BiH: Posebna sednica Narodne skupštine Srpske 1. Februara

Blic 28.01.2022
Posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti reči o političko-ekonomskoj situaciju u BiH biće održana u utorak, 1. februara, odlučio je danas skupštinski Kolegijum. Nakon sednice skupštinskog Kolegijuma, predsednik… »

Sjednica Skupštine RS o stanju u BiH 1. februara

Slobodna Evropa 28.01.2022
Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS) biće održana 1. februara, a tema će biti situacija u Bosni i Hercegovini (BiH). Saopštio je to predsjednik NS RS Nedeljko Čubrilović, nakon sjednice skupštinskog Kolegijuma u petak, 28… »

Vesti dana »