Povezane vesti
Stoltenberg: NATO ne predstavlja pretnju po Rusiju, bez interesa za rat u Evropi
N1 Info 28.01.2022
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da Alijansa ne predstavlja pretnju po Rusiju i da nema interesa za oružani sukob u Evropi. On je u intervju ruskoj radio stanici „Eho Moskve“ rekao da NATO nema planove za slanje borbenih jedinica u… »
Stoltenberg za Eho Moskve: NATO nije pretnja Rusiji i nema interes za rat u Evropi! Sapreman sam za razgovore
Kurir 28.01.2022
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da Alijansa ne predstavlja pretnju po Rusiju i da nema interesa za oružani sukob u Evropi. On je u intervju ruskoj radio stanici "Eho Moskve" rekao da NATO nema planove za slanje borbenih jedinica u… »
"Sudbina sveta se odlučuje ovih dana!" Žirinovski: Naoružati Donbas
Večernje novosti 28.01.2022
Foto: EPA/Depozit/ilustracija Žirinovski takođe tvrdi da se sudbina sveta odlučuje ovih dana. Ranije je sekretar Generalnog saveta Jedinstvene Rusije Andrej Turčak rekao da Moskva treba da pruži LNR i DNR neophodnu pomoć u vidu snabdevanja određenim… »
Šef NATO priznao: U Alijansi ima nesuglasica oko Ukrajine
Vesti online 28.01.2022
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da Alijansa nema planove za slanje borbenih grupa na teritoriji Ukrajine i priznao da među članicama ima neslaganja oko toga kakvu konkretnu pomoć treba pružiti Kijevu u ovom trenutku. „Što se tiče… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Zaplenjeno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšena dva muškarca iz Ćićevca
RTS pre 1 satjoš 23 povezane

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 52 minutajoš 19 povezanih

Dodiku ukinut predsednički mandat: Počinje sprovođenje presude Suda BiH
Vreme pre 7 minutajoš 88 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih