Povezane vesti
Tužna ispovest sina akija rahimovskog: Imao sam strašan predosećaj 3 dana pred njegovu smrt, jedan za drugim smo plakali
Kurir 28.01.2022
Frontmen grupe "Parni Valjak" Aki Rahimovski, sahranjen je u četvrtak na Mirogoju u Zagrebu, a danas su se njegova porodica, ali i brojni prijatelji i saradnici okupili u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog kako bi mu održali i komemoraciju. Akijev sin… »
Potresna ispovest sina akija rahimovskog: Tri dana ranije imao sam strašan predosećaj, znao sam da bez pozornice umire
Mondo 28.01.2022
Kristijan Kiki Rahimovski otkrio je da je samo želeo da se njegov otac vrati na pozornicu i da ozdravi. Kristijan Kiki Rahimovski otkrio je da je samo želeo da se njegov otac vrati na pozornicu i da ozdravi. Frontmen grupe Parni Valjak i čovek velikog… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

Fridrih Merc: Nemačka ekonomija će pretrpeti značajnu štetu zbog američkih carina
Politika pre 2 satajoš 36 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 5 satijoš 31 povezana

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 10 satijoš 26 povezanih