Повезане вести

Гледао сам избацивање због безобразлука, четири неочекиване сцене и историју

Гледао сам избацивање због безобразлука, четири неочекиване сцене и историју

Нова 29.01.2022
Први пут сам у једном дану одгледао четири финала и то уживо. И док сви знају оно што се дешавало на самом терену, оно што се дешавало на трибинама је посебна прича. Прво финале дана и одмах спектакл – Петра Марчинко из Хрватске… »
Гренд слем шампионка за Нова.рс: Телефон ми експлодирао, палачинке за славље

Гренд слем шампионка за Нова.рс: Телефон ми експлодирао, палачинке за славље

Нова 29.01.2022
Тениска будућност у Хрватској дуго није изгледала светлије. Петра Марчинко, тренутно најбоља јуниорка планете, стигла је до трофеја на Аустралијан опену за јуниорке победом од 7:5, 6:1 против Софије Костулас из Белгије, а након… »
Хрватска добила шампионку Аустралијан опена

Хрватска добила шампионку Аустралијан опена

Вести онлине 29.01.2022
Млада Хрватица Петра Марчинко победила је Белгијанку Софију Костулас са 2:0 (7:5, 6:1) у јуниорском женском финалу Аустралијан опена. Петра, која је у четвртфиналу избацила српску тенисерку Лолу Радивојевић, за 76 минута игре… »
Хрватица шампионка јуниорског Аустралијан опена

Хрватица шампионка јуниорског Аустралијан опена

Н1 Инфо 29.01.2022
Хрватска тенисерка Петра Марчинко шампионка је јуниорског Аустралијан опена, пошто је у финалу савладала Белгијанку Софију Костулас са 7:5, 6:1. Иако је у првом сету испустила брејк предности, 16-годишња Марчинко је у 11. гему… »
Петра је шампионка у Мелбурну! Феноменалан Аустралијан опен за хрватске тенисере

Петра је шампионка у Мелбурну! Феноменалан Аустралијан опен за хрватске тенисере

Спортал блиц 29.01.2022
Хрватска тенисерка Петра Марчинко је освојила јуниорски Аустралијан опен победивши у финалу Белгијанку Софију Костулас у два сета, 7:5, 6:1. Тренутно најбоља јуниорка света је оправдала звање прве носитељке турнира и направила… »
Петра Марчинко из Хрватске освојила Аустралијан опен за јуниорке

Петра Марчинко из Хрватске освојила Аустралијан опен за јуниорке

Нова 29.01.2022
Петра Марчинко, најбоља јуниорка света, оправдала је звање прве носитељке и убедљиво са 7:5, 6:1 славила против Софије Костулас из Белгије за 76 минута игре. Талентована играчица из Хрватске успела је да остане смирена у свим… »

Вести дана »