Povezane vesti

Gledao sam izbacivanje zbog bezobrazluka, četiri neočekivane scene i istoriju

Gledao sam izbacivanje zbog bezobrazluka, četiri neočekivane scene i istoriju

Nova 29.01.2022
Prvi put sam u jednom danu odgledao četiri finala i to uživo. I dok svi znaju ono što se dešavalo na samom terenu, ono što se dešavalo na tribinama je posebna priča. Prvo finale dana i odmah spektakl – Petra Marčinko iz Hrvatske, najbolja… »
Grend slem šampionka za Nova.rs: Telefon mi eksplodirao, palačinke za slavlje

Grend slem šampionka za Nova.rs: Telefon mi eksplodirao, palačinke za slavlje

Nova 29.01.2022
Teniska budućnost u Hrvatskoj dugo nije izgledala svetlije. Petra Marčinko, trenutno najbolja juniorka planete, stigla je do trofeja na Australijan openu za juniorke pobedom od 7:5, 6:1 protiv Sofije Kostulas iz Belgije, a nakon susret otkrila je… »
Hrvatska dobila šampionku Australijan opena

Hrvatska dobila šampionku Australijan opena

Vesti online 29.01.2022
Mlada Hrvatica Petra Marčinko pobedila je Belgijanku Sofiju Kostulas sa 2:0 (7:5, 6:1) u juniorskom ženskom finalu Australijan opena. Petra, koja je u četvrtfinalu izbacila srpsku teniserku Lolu Radivojević, za 76 minuta igre stigla je do trofeja… »
Hrvatica šampionka juniorskog Australijan opena

Hrvatica šampionka juniorskog Australijan opena

N1 Info 29.01.2022
Hrvatska teniserka Petra Marčinko šampionka je juniorskog Australijan opena, pošto je u finalu savladala Belgijanku Sofiju Kostulas sa 7:5, 6:1. Iako je u prvom setu ispustila brejk prednosti, 16-godišnja Marčinko je u 11. gemu napravila novi brejk… »
Petra je šampionka u Melburnu! Fenomenalan Australijan open za hrvatske tenisere

Petra je šampionka u Melburnu! Fenomenalan Australijan open za hrvatske tenisere

Sportal blic 29.01.2022
Hrvatska teniserka Petra Marčinko je osvojila juniorski Australijan open pobedivši u finalu Belgijanku Sofiju Kostulas u dva seta, 7:5, 6:1. Trenutno najbolja juniorka sveta je opravdala zvanje prve nositeljke turnira i napravila veliki rezultat. Sve je… »
Petra Marčinko iz Hrvatske osvojila Australijan open za juniorke

Petra Marčinko iz Hrvatske osvojila Australijan open za juniorke

Nova 29.01.2022
Petra Marčinko, najbolja juniorka sveta, opravdala je zvanje prve nositeljke i ubedljivo sa 7:5, 6:1 slavila protiv Sofije Kostulas iz Belgije za 76 minuta igre. Talentovana igračica iz Hrvatske uspela je da ostane smirena u svim ključnim momentima… »

Vesti dana »