Povezane vesti

Dogovor naprednjaka i socijalista – dve liste, jedan predsednički kandidat

Politika 29.01.2022
„Ako je Vučić predsednički kandidat SNS, biće i naš zajednički predsednički kandidat”, kazao je Dačić. SNS i SPS će i posle izbora nastaviti da rade zajedno u vladi Srbije i na nivou grada Beograda, ako im građani budu ukazali poverenje, a… »

Završen sastanak delegacija SNS i SPS: Vučić i Dačić postigli dogovor (VIDEO)

Vesti online 29.01.2022
“SNS i SPS će i posle izbora nastaviti da rade zajedno u vladi Srbije i na nivou grada Beograda, ako im građani budu ukazali poverenje, a na izbore će izaći sa odvojenim listama”, saopštio je danas lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar… »

Završen sastanak Vučića i Dačića: Lideri SNS i SPS na posebnim listama na parlamentarnim izborima (foto/video)

Srbija danas 29.01.2022
Na čelu delegacija su lideri stranaka Aleksandar Vučić i Ivica Dačić. Počeo sastanak čelnika Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na predstojećim izborima. Na čelu delegacija su lideri stranaka Aleksandar Vučić i… »

Orestijević iz Cesida: Odluka SNS i SPS je matematička i očekivana

Radio 021 29.01.2022
Dogovor rukovodstva SNS i socijalista da izađu na predstojeće izbore sa posebnim listama, ali da nastave saradnju, očekivana je i matematička odluka, ocenila je Emilija Orestijević iz Cesida. Ona je izjavila da merenja ovih partija pokazuju da će… »

Uskoro 10 godina ljubavi SPS i SNS, ali za aprilske izbore ipak – pauza u vezi

N1 Info 29.01.2022
Vladajuća koalicija postigla je dogovor da na predstojeće gradske i parlamentarne izbore izađe odvojeno, sa posebnim listama, ali su naprednjaci i socijalisti najavili da će nastaviti saradnju i posle 3. aprila. Lider SPS-a Ivica Dačić poručuje da… »

Direktor agencije Faktor plus o odluci Vučića i Dačića: Pejić: Bolje i za SNS i za SPS što će ići odvojeno, izbeći će…

Kurir 29.01.2022
Vladimir Pejić, direktor agencije za istraživanje javnog mnjenja Faktor plus, kaže da je odluka naprednjaka i socijalista da na vanredne parlamentarne izbore idu odvojeno, na dve lisite, očekivana. - Mislim da su i jedni i drugi zadovoljni ovakvim… »

SNS i SPS na odvojenim listama, a posle izbora opet zajedno

RTS 29.01.2022
SNS i SPS će i posle izbora nastaviti da rade zajedno u Vladi Srbije i na nivou grada Beograda, ako im građani budu ukazali poverenje, a na izbore će izaći sa odvojenim listama, saopštio je lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić: SNS i SPS za nastavak saradnje, na izbore odvojeno; Dačić: SPS će podržati Vučića u trci za predsednika Srbije

RTV 29.01.2022
BEOGRAD - SNS i SPS će i posle izbora nastaviti da rade zajedno u vladi Srbije i na nivou grada Beograda, ako im građani budu ukazali poverenje, a na izbore će izaći sa odvojenim listama, saopštio je danas lider naprednjaka i predsednik Srbije… »

SNS i SPS s posebnim listama na izbore, zajednički kandidat za predsednika

N1 Info 29.01.2022
Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) izaći će na predstojeće izbore sa posebnim listama ali će nastaviti saradnju, odlučeno je na sastanku rukovodstava dve partije. Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica… »

SNS i SPS na izbore izlaze sa posebnim listama, nastavljaju stratešku saradnju

Beta 29.01.2022
Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) izaći će na predstojeće izbore sa posebnim listama ali će nastaviti saradnju, odlučeno je danas na sastanku rukovodstava dve partije. Kako je posle sastanka rekao predsednik SNS… »

SNS i SPS sa posebnim listama na izbore, zajednički kandidat za predsednika

Radio 021 29.01.2022
Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) izaći će na predstojeće izbore sa posebnim listama, ali će nastaviti saradnju, odlučeno je danas na sastanku rukovodstava partija. Kako je posle sastanka rekao predsednik SNS… »

Vučić: "Na izbore izlazimo sa posebnim listama"; Dačić: "Mi imamo samo jednog kandidata" VIDEO/FOTO

B92 29.01.2022
Sastanak Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na predstojećim izborima održao se danas. Nakon sastanka, medijima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je rekao da su pre svega razgovarali o strateškoj… »

Vučić i Dačić posle sastanka u centrali SNS: Doneli smo odluku da na izbore izađemo s posebnim listama, imamo zajedničke…

Kurir 29.01.2022
Sastanak Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na predstojećim izborima održan je danas, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će te dve stranke izaći s dve odvojene liste. - Razgovarali smo o strateškoj… »

Sutra je važan dan za Srbiju! Predsednik Vučić: Rezultati pre svega, to je uspeh

Kurir 29.01.2022
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i lider Socijalističke partije Srbije Ivica dačić sastali su se danas gde su dogovrili da na izbore izađu sa posebnim listama. Kako je naveo lider Socijalista, na predsedničkim izborima… »

Završen sastanak Vučića i Dačića: Lideri SNS i SPS se obratili javnosti (foto/video)

Večernje novosti 29.01.2022
Foto: M. Anđela Na čelu delegacija su bili lideri stranaka Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, koji su se posle razgovora obratili javnosti. Predsednik Vučić je rekao da su SNS i SPS zajednički donosili teške odluke, i da su mnogo toga dobrog… »

Vučić i Dačić prelomili: SNS i SPS izlaze odvojeno na izbore

Nova 29.01.2022
Završen je sastanak između SNS i SPS, koje su predvodili Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, na kojem je odlučeno da na izbore idu sa posebnim listama. Ukoliko Vučić bio kandidat za predsednika Srbije, onda će on biti zajednički kandidat obe… »

SNS i SPS na izbore izlaze sa posebnim listama, nastavljaju stratešku saradnju

Danas 29.01.2022
Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) izaći će na predstojeće izbore sa posebnim listama ali će nastaviti saradnju, odlučeno je danas na sastanku rukovodstava dve partije. Kako je posle sastanka rekao predsednik SNS… »

Dačić: Sa SNS-om zajednički kandidat za predsednika, nadam se da će to biti Vučić

Danas 29.01.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će SPS zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS) imati zajedničkog kandidata na predsedničkim izobrima i da se nada da će to ponovo biti Aleksandar Vučić. „SPS ima… »

SNS i SPS na odvojenim listama: Završen sastanak Dačića i Vučića, ovo je dogovor oko predsedničkog kandidata (foto…

Blic 29.01.2022
Razgovarali smo o strateškoj saradnj, uskoro će biti 10 godina kako sarađujemo, mislim da smo mnogo toga ostavili našem narodu i zemlji, rekao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić nakon sastanka sa liderom SPS Ivicom Dačićem. - Dogovorili… »

Sastanak SNS-a i SPS-a, delegacije predvode Vučić i Dačić

RTS 29.01.2022
Završen sastanak delegacija Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na parlamentarnim izborima koji je počeo oko 10 sati, a dve stranačke delegacije predvode lideri Aleksandra Vučić i Ivica Dačić. Očekuju se izjave za… »

Vučić: SNS i SPS za nastavak saradnje, na izbore odvojeno

Dnevnik 29.01.2022
BEOGRAD: SNS i SPS će i posle izbora nastaviti da rade zajedno u vladi Srbije i na nivou grada Beograda, ako im građani budu ukazali poverenje, a na izbore će izaći sa odvojenim listama, saopštio je danas lider naprednjaka i predsednik Srbije… »

Gotov sastanak SNS-a i SPS-a, delegacije predvode Vučić i Dačić

Radio 021 29.01.2022
Sastanak delegacija SNS i SPS o nastupu na parlamentarnim izborima počeo je oko 10 sati, a dve stranačke delegacije predvode lideri Aleksandra Vučić i Ivica Dačić. Delegaciju SNS, pored predsednika Vučića, čine i funkcioneri stranke Ana Brnabić… »

Dačić: Neki kažu da SPS treba da ima svog kandidata; Imamo ga, to je Vučić

Nova 29.01.2022
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić objavio je da će Aleksandar Vučić, ukoliko se bude kandidovao, biti zajednički kandidat na predsedničkim izborima. Predsednik Vučić je rekao da su SNS i SPS zajednički donosili teške odluke, i da… »

Nastavak saradnje SNS i SPS: Vučić - Doneli smo odluku da na izbore izađemo s posebnim listama

Večernje novosti 29.01.2022
Foto: D. Balšić Predsednik Vučić je rekao da su SNS i SPS zajednički donosili teške odluke, i da su mnogo toga dobrog ostavili narodu i zemlji. - Razgovarali smo o budućoj saradnji, da i posle izbora nastavimo da sarađujemo, i na nivou Vlade i na… »

Počeo sastanak SNS i SPS: Delegacije predvode Vučić i Dačić

Nova 29.01.2022
Sastanak delegacija Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na parlamentarnim izborima počeo je danas oko 10 sati, a dve stranačke delegacije predvode lideri Aleksandra Vučić i Ivica Dačić. Delegaciju SNS, pored… »

Sastanak Vučića i Dačića oko izbora danas u 10

Nova 29.01.2022
Sastanak Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o nastupu na predstojećim izborima biće održan danas u 10 sati. Na čelu delegacija biće lideri stranaka Aleksandar Vučić i Ivica Dačić. BONUS VIDEO: Pivljanin: Dačić se sve vreme… »

Šta je dosad poznato o kandidatima i koalicijama vlasti i opozicije?

Danas 29.01.2022
Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine trebalo bi 15. februara da raspiše lokalne izbore koji se u pojednim mestima u Srbiji održavaju, a predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba tada na predlog Vlade da raspusti Skupštinu i raspiše vanredne… »

Visoki funkcioner SPS: Postignut dogovor da SNS i SPS idu odvojeno na parlamentarne izbore, potvrda dogovora na sastanku u…

Kurir 29.01.2022
Postignut je dogovor da SNS i SPS idu odvojeno na parlamentarne izbore. Dogovor bi trebalo da bude potvrđen na sastanku zakazanim za subotu u 10 sati, kaže za Kurir visokopozicionirani funkcioner SPS. Posle istraživanja javnog mnjenja i "vaganja" koja… »

Sutra sastanak Vučića i Dačića o nastupu na izborima

Danas 28.01.2022
Delegacije Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS) sastaće se sutra u sedištu naprednjaka u Beogradu. Kako je najavljeno iz SNS-a, delegacije će predvoditi lideri dve stranke, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić. Početak… »

Vesti dana »