Повезане вести
Слађа Алегро: Ко шта ради, ја само идем по прославама и плачем
Нова 29.01.2022
Певачица Слађа Алегро не крије да се олако расплаче, чак и да пусти сузу због туђе среће, због чега је често прозивају да је највећа плачљивица на естради. „Ко шта ради, ја само идем по прославама и плачем. Ако неком то треба… »
Идем на прославе и плачем! Слађа признала да је то код ње нормално - "Нисам срећна! Јако сам емотивна"
Мондо 29.01.2022
Слађа Алерго признала је да је једна од најемотивнијих певачица са естраде, којој не треба пуно да би пустила сузу. Слађа Алерго признала је да је једна од најемотивнијих певачица са естраде, којој не треба пуно да би пустила… »
"Идем по слављима и плачем": Певачица признала да је емотивна: "Никада не сузбијам емоције"
Блиц 29.01.2022
Певачица Слађа Алегро не крије да се олако расплаче, чак и да пусти сузу због туђе среће, због чега је често прозивају да је највећа плачљивица на естради. - Ко шта ради, ја само идем по прославама и плачем. Ако неком то треба… »
Вести дана »
Вучић: Надам се да ће шатори испред парламента бити склоњени до Нове године
Бета пре 36 минутајош 36 повезаних
Вучић одговорио Лаврову на наводе да нема национализације НИС-а без сагласности Русије
Нова пре 1 сатјош 44 повезане
ВУЧИЋ ОТВОРИО АРИСТОН У НИШУ: Вредност инвенстиције Италијана 75 милиона евра
Глас југа пре 41 минутајош 43 повезане
Малолетник уз претњу ножем опљачкао старицу од 89 година: Расветљено разбојништво у Ивањици
РИНА пре 1 сатјош 56 повезаних