Povezane vesti
Srpkinja sam u srcu: Francuskinja pobedu u Melburnu slavila sa "idemo bre", pa objasnila što ne igra za Srbiju!
Večernje novosti 29.01.2022
Foto: EPA-EFE/ ALI HAIDER Osvajačica titule u mešovitom dublu, zajedno sa hrvatskim teniserom Ivanom Dodigom.ivan dodig NJen otac Dragan je bio poznati rukometaš rođen na Kosovu i Metohiji. NJena majka DŽenita Helić rođena je u Prijepolju i profesionalno… »
"Srpkinja sam u srcu": Kristina poreklom sa Kosmeta osvojila AO, evo zašto ne igra za Srbiju /video/
Sportal blic 29.01.2022
je u petak postala šampionka Australijan opena u konkurenciji miks dublova, francuska teniserka srpskog porekla ima izuzetno zanimljivu životnu priču. U paru sa Hrvatom Ivanom Dodigom je Kristina osvojila trofej u Melburnu, njen osmi na grend slemovima u… »
Srpkinja sam u srcu! Kristina poreklom sa Kosova slavila pobedu u Melburnu sa "idemo bre", evo zašto ne igra za Srbiju
Mondo 29.01.2022
Upoznajte francusku teniserku Kristinu Mladenović, zanimljive životne priče i srpskog imena i prezimena, koja je u petak osvojila miks dubl na Australijan openu. Upoznajte francusku teniserku Kristinu Mladenović, zanimljive životne priče i srpskog imena… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije završili rad za danas, Macut odbacio stavove opozicije
Beta pre 40 minutajoš 59 povezanih
'Dobar sastanak' Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom
BBC News pre 20 minutajoš 25 povezanih
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 48 povezanih