Повезане вести
Водитељка РТС-а о тешкој борби с карциномом: Плашила сам се сажаљења
Нова 29.01.2022
Водитељка "Дневника 2" Ивона Пантелић прошла је кроз тежак период када јој је откривен рак, а својој борби отворено је говорила. „Мени је било много лакше када сам отворено причала о свему. Генерално полазим од тога да се ништа… »
"Кривила сам себе што болест нисам открила на време": Водитељка Дневника водила опаку битку са раком, сада о свему проговорила…
Блиц 29.01.2022
Водитељка “Дневника 2” на РТС, ове године обележава три деценије од како је постала део Јавног медијског сервиса Србије. Ивона Пантелић на почетку је била хонорарац, да би 1995. године постала стални члан ове медијске куће… »
Кривила сам себе што нисам открила болест на време! Водитељка отворила душу о тешкој борби: Нисам хтела да ме сажаљевају!
Курир 29.01.2022
Водитељка "Дневника 2" Ивона Пантелић прошла је кроз тежак период када јој је откривен рак, а својој борби отворено је говорила. - Мени је било много лакше када сам отворено причала о свему. Генерално полазим од тога да се ништа… »
Вести дана »
Прогноза за среду, 18. фебруар: Променљиво облачно и топлије,понегде слабије падавине
Бета пре 5 сатијош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Други дан преговора у Женеви, Кијев поручује да неће предати Донбас Русији
РТВ пре 51 минутајош 1 повезана