Povezane vesti
Dodik: Zakon o zabrani nazivanja RS genocidnom test za vraćanje u institucije
Nova 29.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je prvi test za vraćanje srpskih predstavnika u zajedničke institucija to što će biti predložen zakon da se Republika Srpska i srpski narod ne mogu nazivati genocidnim. „Mi ćemo… »
Dodik: Prvi test za povratak u institucije BiH donošenje zakona o zabrani nazivanja RS genocidnom
Danas 29.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je prvi test za vraćanje srpskih predstavnika u zajedničke institucija to što će biti predložen zakon da se Republika Srpska i srpski narod ne mogu nazivati genocidnim. „Mi ćemo… »
Dodik o ucešću srpskih predstavnika u radu zajedničkih inistitucija
Nova 29.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je prvi test za učešće srpskih predstavnika u radu zajedničkih institucija to što će biti predložen zakon da se Republika Srpska i srpski narod ne mogu nazivati genocidnim. „Mi… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 6 satijoš 23 povezane
Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu
Novi magazin pre 7 satijoš 2 povezane