Povezane vesti
Šmit: Razgovori o izbornom zakonu na dobrom putu
Sputnik 29.01.2022
Takozvani visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit saopštio je da je optimista i da misli "da su konstruktivni razgovori o izbornom zakonu u Neumu na dobrom putu". "Kao što sam juče rekao, izborni zakon sa kojim se svi slože, koji uključuje… »
Šmit optimista, smatra da su razgovori o izbornoj reformi na dobrom putu
Novi magazin 29.01.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da je optimista i da smatra da su razgovori o izbornoj reformi u Neumu "na dobrom putu". "Kao što sam juče rekao, Izborni zakon sa kojim se svi slože, koji uključuje uravnoteženu zastupljenost svih… »
Kristijan Šmit: Optimista sam, razgovori o izbornoj reformi na dobrom putu!
Kurir 29.01.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da je optimista i da smatra da su razgovori o izbornoj reformi u Neumu "na dobrom putu". "Kao što sam juče rekao, Izborni zakon sa kojim se svi slože, koji uključuje uravnoteženu zastupljenost svih… »
Vesti dana »
Taksista uleteo među đake tokom akcije „Zastani, Srbijo“ u Šapcu
Nedeljnik pre 19 minutajoš 30 povezanih
„Za sve je kriv Zakon gravitacije…“: Tekst o nadstrešnici koji Inženjerska komora nije objavila
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Potop počeo u nekoliko delova Srbije, a ovde već veje! Evo gde će pasti skoro metar snega: Stižu nam led i mraz, zabeleće se i Beograd, a RHMZ izdao najnovije upozorenje
Blic pre 19 minutajoš 30 povezanih
Zvezda pred Partizan: Navijajmo sportski, fer i korektno
Sportski žurnal pre 25 minutajoš 18 povezanih