Povezane vesti

Ide u pritvor: Ovo je majka trogodišnjeg dečaka koji je preminuo od opekotina

Ide u pritvor: Ovo je majka trogodišnjeg dečaka koji je preminuo od opekotina

Nova 30.01.2022
Nišlijka Tamara S. (32) osumnjičena je da je nemarom izazvala smrt trogodišnjeg sina. Na saslušanju koje je obavljeno danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, Tamara se branila ćutanjem, nakon čega joj je sudija za prethodni postupak Osnovnog… »
Majci dečaka koji je preminuo od opekotina određen pritvor

Majci dečaka koji je preminuo od opekotina određen pritvor

Radio 021 30.01.2022
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu saslušana je T.S. (32) iz tog grada, zbog sumnje da nije pružila adekvatnu pomoć trogodišnjem sinu koji je zadobio opekotine vrelom vodom, usled kojih je preminuo. Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u… »
Predložen pritvor za majku dečaka koji je umro od opekotina

Predložen pritvor za majku dečaka koji je umro od opekotina

RTV 30.01.2022
NIŠ - U Nišu je danas saslušana je T.S. majka dvogodišnjeg dečaka koji je preminuo nakon što je zadobio opekotine vrućom vodom, a ona nije zatražila lekarsku pomoć već ga je stavila da spava. Kako prenosi RTS, u Osnovnom javnom tužilaštvu u… »
Majka iz Niša se branila ćutanjem: Određen pritvor do 30 dana

Majka iz Niša se branila ćutanjem: Određen pritvor do 30 dana

Nova 30.01.2022
Nišlijka T.S. (32) osumnjičena da je nemarom izazvala smrt trogodišnjeg sina, na saslušanju pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu branila se ćutanjem. S obzirom na ovakvu njenu odbranu, predložen je pritvor do 30 dana zbog sprečavanja uticaja… »
Određen pritvor majci preminulog dečaka iz niša: Iza rešetaka ostaje iz ova dva razloga

Određen pritvor majci preminulog dečaka iz niša: Iza rešetaka ostaje iz ova dva razloga

Blic 30.01.2022
Nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Nišu, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor Nišlijki T.S, majci dvoipogodišnjeg deteta koje je preminulo od posledica opekotina. -Određen je pritvor okrivljenoj jer postoje osobitne okolnosti da će… »
Branila se ćutanjem: Predložen pritvor za majku dečaka iz Niša koji je umro od opekotina

Branila se ćutanjem: Predložen pritvor za majku dečaka iz Niša koji je umro od opekotina

Blic 30.01.2022
Nišlijka S.T. (32) majka dvoipogodišnjeg dečaka G.S. koji je preminuo juče nakon što je zadobio opekotine od vrele vode na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu branila se ćutanjem. -Saslušana je osumnjičena T.S. Branila se ćutanjem… »
Saslušana majka dečaka iz Niša koji je preminuo od opekotina, brani se ćutanjem

Saslušana majka dečaka iz Niša koji je preminuo od opekotina, brani se ćutanjem

N1 Info 30.01.2022
U Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT) u Nišu je saslušana T.S. (32) iz tog grada, zbog sumnje da nije pružila adekvatnu pomoć trogodišnjem sinu koji je zadobio opekotine vrelom vodom, usled čega je u noći između petka i subote preminuo. Prema… »
Majka preminulog trogodišnjeg dečaka brani se ćutanjem, ostaje u pritvoru

Majka preminulog trogodišnjeg dečaka brani se ćutanjem, ostaje u pritvoru

Niške vesti 30.01.2022
Prema rečima portparola OJT Ivana Markovića, osumnjičena se na saslušanju branila ćutanjem. „Predloženo je da T.S. ostane u pritvoru, zbog uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti“, saopštio je Marković. Nišlijka je juče uhapšena zbog… »
Majka dečaka koji je preminuo od opekotina brani se ćutanjem: Mnogo toga je sumnjivog, Nišlijki preti pritvor

Majka dečaka koji je preminuo od opekotina brani se ćutanjem: Mnogo toga je sumnjivog, Nišlijki preti pritvor

Kurir 30.01.2022
Nišlijka T.S. (32), majka dvoipogodišnjeg dečaka koji je umro nakon neadekvattno pružene pomoći kada je upao u vrelu vodu, branila se ćutanjem na prvom saslušanju u kancelariji tužioca. - Saslušana je osumnjičena T. S. branila se ćutanjem… »
Da li je lagala? Majci preti 8 godina robije zbog smrti sinčića, još se istražuje šta se kobnog dana desilo u njihovom…

Da li je lagala? Majci preti 8 godina robije zbog smrti sinčića, još se istražuje šta se kobnog dana desilo u njihovom…

Kurir 30.01.2022
Tužilaštvo će utvrditi da li je tačna priča Nišlijke T. S. (32) po kojoj je njen sin od dve i po godine sam pustio vrelu vodu, upao u kadu, pa se ošurio i preminio. Velika tuga zavladala je u niškom naselju Crvena Zvezda, gde je prekjuče preminuo… »
„U šoku sam“: Progovorila baka dečaka koji je umro od opekotina

„U šoku sam“: Progovorila baka dečaka koji je umro od opekotina

Nova 30.01.2022
Nišlijka D.T. preuzela je brigu o dvoje dece svoje ćerke T. S. (32) nakon što je ona uhapšena zbog smrti trogodišnjeg sinčića koji je u noći između 28. i 29. januara, kako one tvrde, preminuo od opekotina vrelom vodom. Mališani stari četiri… »
"U šoku sam": Sestre dečaka koji je umro od opekotina smeštene kod bake, pred njihovom kućom tužan prizor (foto)

"U šoku sam": Sestre dečaka koji je umro od opekotina smeštene kod bake, pred njihovom kućom tužan prizor (foto)

Blic 30.01.2022
Šestomesečna devojčica i devojčica stara 5 godina, ćerke Nišlijke T.S. (32) koja je uhapšena nakon što je njen dvoipogodišnji sin juče preminuo od zadobijenih opetkona, privremeno su dodeljeni na staranje njenoj majci D.T. (53) i pod stalnim su… »
Oglasila se baka dečaka (3) koji je preminuo od opekotina: "u šoku sam", a evo šta su komšije rekle o porodici mališana

Oglasila se baka dečaka (3) koji je preminuo od opekotina: "u šoku sam", a evo šta su komšije rekle o porodici mališana

Mondo 30.01.2022
Dečak preminuo od opekotina vrelom vodom. Dečak preminuo od opekotina vrelom vodom. Nišlijka D. T. preuzela je brigu o dvoje dece svoje ćerke T. S. (32), nakon što je ona uhapšena zbog smrti trogodišnjeg sinčića koji je u noći između 28. i 29… »
Oglasila se baka dečaka (2) koji je preminuo od opekotina: U šoku sam! Majka mališana danas na saslušanju

Oglasila se baka dečaka (2) koji je preminuo od opekotina: U šoku sam! Majka mališana danas na saslušanju

Kurir 30.01.2022
Velika tuga zavladala je ulicom Krste Đorđevića u niškom naselju Crvena Zvezda gde je dvoipogodišnji dečak navodno sam pustio vrelu vodu u kadi, upao u nju, a zatim verovatno od opekotina preminuo, a što će pokazati obdukcija. Zbog nebrige o… »
Majka stradalog trogodišnjaka danas pred tužilaštvom: Preti joj visoka kazna

Majka stradalog trogodišnjaka danas pred tužilaštvom: Preti joj visoka kazna

Nova 30.01.2022
Nišlijka T.S. (32) koja je uhapšena zbog zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, nepružanja pomoći i kršenja porodičnih obaveza što je dovelo do smrti njenog trogodišnjeg sina, danas će biti saslušana pred Osnovnim javnim tužilaštvom… »
Koža mu se ljuštila sa stomaka, majka mu namazala mast: Strašni detalji stradanja dečaka (2) iz Niša koji je umro od…

Koža mu se ljuštila sa stomaka, majka mu namazala mast: Strašni detalji stradanja dečaka (2) iz Niša koji je umro od…

Blic 30.01.2022
Nišlijka T.S. (32), uhapšena majka dvoipogodišnjeg dečaka G.S. koji je preminuo nekoliko časova nakon što se prema prvim informacijama polio vrelom vodom, kobnog dana nije zatražila lekarsku pomoć za sina iako je primetila da mu se na stomaku… »
Dečak (3) upao u vrelu vodu, vrištao od bolova a majka ga mazala kremama: Mališan umro u jezivim mukama, otpadala mu koža!

Dečak (3) upao u vrelu vodu, vrištao od bolova a majka ga mazala kremama: Mališan umro u jezivim mukama, otpadala mu koža!

Kurir 30.01.2022
Žena T. S. (32) iz Niša uhapšena je nakon što je od posledica opekotina, koje je zadobio, preminuo njen trogodišnji sin G. S., koga je osumnjičena majka lečila sama kod kuće! Stravični slučaj zanemarivanja otkriven je kad je mališan u noći… »
"Samo je rekla: - sin mi je umro" Ispovest komšinice preminulog dečaka (3) iz Niša, majka joj se obratila potresnim rečima

"Samo je rekla: - sin mi je umro" Ispovest komšinice preminulog dečaka (3) iz Niša, majka joj se obratila potresnim rečima

Blic 30.01.2022
Trogodišnjak iz Niša preminuo je nakon što je zadobio opekotine opasne po život, a onda bio lečen u kućnim uslovima. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu odredilo je jutros zadržavanje njegove majke T. S. (32) iz tog grada. Komšinica ove porodice… »

Vesti dana »