Povezane vesti
"Kako je moguća tako jaka mafija, bez odobrenja vrha države?!" Premijerka Brnabić o kavačkom klanu: "Imam određene…
Blic 30.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je neverovatno da u Crnoj Gori postoji tako jaka mafija i organizovani kriminal, bez odobrenja od nekog iz vrha države. Ona je tako komentarisala ono što je izneo ministar policije Aleksandar Vulin da ima… »
Brnabić o Crnoj Gori: Mala zemlja, a jaka mafija – vrh države mora biti umešan
Nova 30.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je neverovatno da u Crnoj Gori, kao jednoj maloj zemlji, postoji tako jaka mafija i organizovani krimina, a da nije bio odobren od nekog iz vrha te države. Ona je tako odgovorila na pitanje novinara da li… »
"Imam svoje sumnje" Brnabić: Nemam neposredna saznanja o tome ko je politički inspirator planiranor atentata na Vučića
Večernje novosti 30.01.2022
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević Predsednica Vlade je rekla da nema neposredna saznanja o tome ko je politički inspirator planiranog atentata na predsednika Vučića. - Da li imam svoje sumnje, mislim da svako razuman ima, zato što je neverovatno da u… »
Premijerka o planiranom atentatu na Vučića: Nemoguće da Crna Gora ima mafiju koja nije odobrena od strane vrha
Srbija danas 30.01.2022
Branbićeva je rekla da nema neposredna saznanja o tome niti bilo kakve dokaze, ali da ima sumnje. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je neverovatno da u Crnoj Gori, kao jednoj maloj zemlji, postoji tako jaka mafija i organizovani kriminal, a da… »
Vesti dana »
Dani žalosti u Crnoj Gori - građani se opraštaju od ubijenih, danas zaseda Veće za nacionalnu bezbednost
RTS pre 55 minutajoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Muškarac koji je poginuo u automobilu ispred Trampovog hotela bio član Zelenih beretki
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane
Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTS pre 1 satjoš 2 povezane
Netanjahu odobrio slanje delegacije na pregovore o oslobađanju talaca u Dohi
Blic pre 3 satajoš 2 povezane