Повезане вести

"Како је могућа тако јака мафија, без одобрења врха државе?!" Премијерка Брнабић о кавачком клану: "Имам одређене сумње..."…

"Како је могућа тако јака мафија, без одобрења врха државе?!" Премијерка Брнабић о кавачком клану: "Имам одређене сумње..."…

Блиц 30.01.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је невероватно да у Црној Гори постоји тако јака мафија и организовани криминал, без одобрења од неког из врха државе. Она је тако коментарисала оно што је изнео министар полиције Александар… »
Брнабић о Црној Гори: Мала земља, а јака мафија – врх државе мора бити умешан

Брнабић о Црној Гори: Мала земља, а јака мафија – врх државе мора бити умешан

Нова 30.01.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је невероватно да у Црној Гори, као једној малој земљи, постоји тако јака мафија и организовани кримина, а да није био одобрен од неког из врха те државе. Она је тако одговорила на… »
"Имам своје сумње" Брнабић: Немам непосредна сазнања о томе ко је политички инспиратор планиранор атентата на Вучића

"Имам своје сумње" Брнабић: Немам непосредна сазнања о томе ко је политички инспиратор планиранор атентата на Вучића

Вечерње новости 30.01.2022
Фото: Тањуг/Милош Миливојевић Председница Владе је рекла да нема непосредна сазнања о томе ко је политички инспиратор планираног атентата на председника Вучића. - Да ли имам своје сумње, мислим да свако разуман има, зато што… »
Премијерка о планираном атентату на Вучића: Немогуће да Црна Гора има мафију која није одобрена од стране врха

Премијерка о планираном атентату на Вучића: Немогуће да Црна Гора има мафију која није одобрена од стране врха

Србија данас 30.01.2022
Бранбићева је рекла да нема непосредна сазнања о томе нити било какве доказе, али да има сумње. Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је невероватно да у Црној Гори, као једној малој земљи, постоји тако јака мафија и… »

Вести дана »