Povezane vesti
Pajtić: Nema dileme da će režim 3. aprila krasti glasove
Nova 30.01.2022
"Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti", izjavio je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i nekadašnji… »
Kvaka 23: Izborna prekretnica (VIDEO)
Glas Šumadije 30.01.2022
Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti, izjavio je u intervjuu FoNetu profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu… »
Pajtić: Opozicija da bude spremna da brani rezultate izbora, režim će krasti
N1 Info 30.01.2022
Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti, izjavio je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i nekadašnji… »
Pajtić: Opozicija da bude spremna da brani rezultat na izborima, nema dileme da će režim krasti
Danas 30.01.2022
Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti, izjavio je u intervjuu FoNetu profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu… »
Vesti dana »
Profesor na protestu poručio: Sada je trenutak, ne propustite ga – hrabro do pobede
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Studenti iz Niša, Novog Sada i Beograda pješice krenuli prema Kragujevcu
Al Jazeera pre 26 minutajoš 30 povezanih
Viši savetnici SAD razgovaraće sa Zelenskim tokom Minhenske bezbednosne konferencije
Glas Amerike pre 1 satjoš 17 povezanih
Nikolić: Alon Ohel živ i u teškom stanju, mora da bude uključen u razmenu
Euronews pre 20 minutajoš 39 povezanih
Jokić prekinuo konferenciju dok je novinar postavljao pitanje: Nije mogao da nađe predmet koji mu mnogo znači
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih