Povezane vesti
Pajtić: Nema dileme da će režim 3. aprila krasti glasove
Nova 30.01.2022
"Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti", izjavio je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i nekadašnji… »
Kvaka 23: Izborna prekretnica (VIDEO)
Glas Šumadije 30.01.2022
Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti, izjavio je u intervjuu FoNetu profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu… »
Pajtić: Opozicija da bude spremna da brani rezultate izbora, režim će krasti
N1 Info 30.01.2022
Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti, izjavio je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i nekadašnji… »
Pajtić: Opozicija da bude spremna da brani rezultat na izborima, nema dileme da će režim krasti
Danas 30.01.2022
Mislim da će 3. aprila opozicija morati da bude spremna da brani rezultat na izborima, jer nema nikakve dileme da će režim krasti, nezavisno od toga da li će pobediti ili izgubiti, izjavio je u intervjuu FoNetu profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu… »
Vesti dana »

26 Godina od početka Nato bombardovanja: Sirene su se oglasile oko 19.45, a prve bombe pogodile su ovu tačku u Srbiji i uzele mladog vojnika Bobana
Kurir pre 20 minutajoš 14 povezanih

Policija identifikovala šest aktera tuče na gradskom trgu u Čačku
Euronews pre 21 minutajoš 6 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 48 minutajoš 7 povezanih

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 51 minutajoš 3 povezane