Повезане вести

Надал освојио Аустралијан опен

Надал освојио Аустралијан опен

Глас Америке 30.01.2022
Мелбурн — Рафаел Надал освојио је Отворено првенство Аустралије у тенису победивши у финалу Данила Медведева са 3:2 у сетовима. Надал је свој двадесет први гренд слем трофеј у каријери освојио након преокрета током меча у коме је… »
Тенис и Аустралијан опен: Надал бежи Ђоковићу и Федереру - 21. гренд слем, Медведев победио самог себе, честитка српског…

Тенис и Аустралијан опен: Надал бежи Ђоковићу и Федереру - 21. гренд слем, Медведев победио самог себе, честитка српског…

Јужне вести 30.01.2022
Рафаел Надал је освојио рекордну 21. гренд слем титулу у каријери, победивши у недељу у маратонском финалу Аустралијан опена, руског тенисера Данила Медведева 3:2 (2:6, 6:7, 6:4, 6:4, 7:5) у сетовима. Медведев (25) је имао… »
"Убили сте снове једном дечаку!" Данил Медведев и невероватна конференција после финала Аустралијан опена, најавио шокантне…

"Убили сте снове једном дечаку!" Данил Медведев и невероватна конференција после финала Аустралијан опена, најавио шокантне…

Вечерње новости 30.01.2022
Аустралиан опен ТВ После онога што се дешавало у финалу Аустралијан опена, у коме је Рафаел Надал победио Данила Медведева, Рус се појавио под новинарима и ... мало је рећи, изненадио их. Због онога што му је радила публика (коју… »
Увек ће навијати против нас, ево и зашто: Медведев отворио душу после финала - зна што су му звиждали у Аустралији!

Увек ће навијати против нас, ево и зашто: Медведев отворио душу после финала - зна што су му звиждали у Аустралији!

Мондо 30.01.2022
"Дефинитивно је тако", рекао је Данил Медведев после пораза против Надала. "Дефинитивно је тако", рекао је Данил Медведев после пораза против Надала Данил Медведев напустио је терен Аустралијан опена разочаран због болног пораза… »
"Није: Готово!" Медведев након финала подсетио Надала на Ђоковића и Федерера

"Није: Готово!" Медведев након финала подсетио Надала на Ђоковића и Федерера

Спортал блиц 30.01.2022
је био на корак од победе у , али на крају није успео да понови успех са УС опена. Имао је руски тенисер вођство од 2:0 у сетовима, три брејк лопте при вођству од 3:2 у трећем сету, а онда је уследио невероватан пад у његовој… »
Надал на ивици суза, након историјског успеха поручио: Пре месец дана сам рекао да ће ово бити мој последњи Аустралијан опен

Надал на ивици суза, након историјског успеха поручио: Пре месец дана сам рекао да ће ово бити мој последњи Аустралијан опен

Спортал блиц 30.01.2022
освојио је историјску 21. гредн слем титулу, пошто је у Аустралијан опена савладао . Надал је у финалу Мелбурна успео да надокнади заостатак од 2:0 у сетовима и након пет сетова беспоштедне борбе дошао до друге титуле у… »
Нисам знао да ли ћу опет играти тенис! Надал на ивици суза- не знате колико сам се борио за ово!

Нисам знао да ли ћу опет играти тенис! Надал на ивици суза- не знате колико сам се борио за ово!

Мондо 30.01.2022
Прва порука новог лидера "вечне листе" гренд слем шампиона. Прва порука новог лидера "вечне листе" гренд слем шампиона "Добро вече свима... Тачније, добро вече или добро јутро", рекао је Рафа Надал публици чим је освојио… »
Надал добио столицу након финала Аустралијан опена: Некада седео са Новаком, сада је морао сам!

Надал добио столицу након финала Аустралијан опена: Некада седео са Новаком, сада је морао сам!

Мондо 30.01.2022
Рекордер по броју гренд слем титула превише се уморио у финалу. Рекордер по броју гренд слем титула превише се уморио у финалу. Шпански тенисер је стигао до 21. гренд слем титуле и свог другог трофеја на Аустралијан опену. Први… »
Рафа већ најавио напад на нову титулу у Мелбурну!

Рафа већ најавио напад на нову титулу у Мелбурну!

Спортске.нет 30.01.2022
Рафаел Надал је имао тежак период у протеклих годину и по дана, повреда, па операција, дуга пауза, али у Мелбурну се вратио у великом стилу. Данас је после пет и по сати савладао Медведева са 3:2 у сетовима. Невероватно је да ни… »
Медведев се обратио Надалу на церемонији: ''Мислио сам да ћеш да се умориш''

Медведев се обратио Надалу на церемонији: ''Мислио сам да ћеш да се умориш''

Спортске.нет 30.01.2022
Данил Медведев није успео да веже два Грен Слем трофеја, после УС опена који је освојио у завршници претходне сезоне, данас је био на сет од освајања Аустралијан опена, али га је Рафаел Надал савладао у финалу после пет и по… »
Надал: Пре месец и по сам мислио да је крај

Надал: Пре месец и по сам мислио да је крај

Нова 30.01.2022
Рафаел Надал стигао је до јубиларног 21. трофеја на Гренд слемовима пошто је у финалу Аустралијан опена савладао Данила Медведева са 3:2 у сетовима. После меча није крио своје одушевљење. „Добро вече, заправо добро јутро. Тежак… »
Шпанац освојио АО и претекао Ђоковића и федерера: Велики преокрет Надала за рекордни 21. гренд слем!

Шпанац освојио АО и претекао Ђоковића и федерера: Велики преокрет Надала за рекордни 21. гренд слем!

Спортски журнал 30.01.2022
Рафаел је по други пут у каријери славио на турниру у Мелбурну и дошао је до рекордне 21 титуле на Гренд слем турнирима, док најближи ривали Новак Ђоковић и Роџер Федерер имају по 20. Шпански тенисер Рафаел Надал освојио је… »
Матс Виландер о паду медведева: "Знамо како је освојио Ју-ес опен против Новака, овде то није успео

Матс Виландер о паду медведева: "Знамо како је освојио Ју-ес опен против Новака, овде то није успео

Фото: Принтскрин Имао је "зицер" Данил Медведев, предност 2:0 против Рафаела Надала, али је потом уследио велики налет "бика са Мајорке" Надал је од трећег сета у потпуности преузео контролу над ситуацијом на терену, а како се… »
Рафаел Надал је гоат: Шпанац показао "прстом" на човека који му је помогао да освоји Аустралијан опен

Рафаел Надал је гоат: Шпанац показао "прстом" на човека који му је помогао да освоји Аустралијан опен

Тањуг/АП - Добро јутро свима- нашалио се Рафа алудирајући колико је трајао меч, па наставио: - Тежак тренутак за Данила, био сам неколико пута у твојој позицији, али надам се да ћеш подићи овај трофеј једног дана. Ово је мој… »
"Ваше ривалство још није готово!" Медведев пецнуо Надала после финала, Ђоковић и Федерер мора да су уживали!

"Ваше ривалство још није готово!" Медведев пецнуо Надала после финала, Ђоковић и Федерер мора да су уживали!

Тањуг/АП Рафаел Надал је победио Данила Медведева у сјајном мечу за трофеј у Мелбурну, а након меча, Рус је на терену "Род Лејвер арене" истакао следеће: - Тешко је говорити после пет и по сати борбе и пораза. Али, наравно… »
Нереална сцена! Српске заставе нон-стоп у преносу финала АО, а разлог је велики пропуст!

Нереална сцена! Српске заставе нон-стоп у преносу финала АО, а разлог је велики пропуст!

Спортал блиц 30.01.2022
Пажња спортске јавности данас је усмерена ка Мелбурну, где се управо одиграва финални меч Аустралијан опена између и . Нажалост, најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, ове сезоне није имао прилику да брани титулу на првом гренд… »

Вести дана »