Повезане вести

Влаховићев долазак у Јувентус је сензационална грешка: Чувени Италијан изјавом о Душану узбуркао страсти!

Влаховићев долазак у Јувентус је сензационална грешка: Чувени Италијан изјавом о Душану узбуркао страсти!

Вечерње новости 30.01.2022
ФОТО: Инстаграм/Јувентус Душан Влаховић је постао нови фудбалер Јувентуса, четврти најскупљи фудбалер италијанске "старе даме", а најскупљи српски играч икада... Дуго се типовало да би каријеру могао да настави у Арсеналу или… »
Чувени италијан поручује: ‘Влаховићев долазак у Јувентус је сензационална грешка!’

Чувени италијан поручује: ‘Влаховићев долазак у Јувентус је сензационална грешка!’

Хот спорт 30.01.2022
Некадашњи фудбалер сматра да су Арсенал и Тотенхем били далеко боље опције! Српски репрезентативац, Душан Влаховић, недавно је постао нови фудбалер Јувентуса. Влаховић је четврти најскупљи фудбалер ‘Старе даме‘ у историји… »
„Влаховић направио велику грешку што је изабрао Јуве, а не Арсенал и Тотенхем“

„Влаховић направио велику грешку што је изабрао Јуве, а не Арсенал и Тотенхем“

Н1 Инфо 30.01.2022
Бивши италијански репрезентативац Антонио Касано сматра да је за Душана Влаховиц́а било боље да је уместо Јувентуса изабрао Арсенал или Тотенхем. Српски репрезентативац прешао је из Фиорентине у Јувентус за 80 милиона евра и… »
Легендарни Буфон одушевљен влаховићем: "Кад сам ја играо није било таквих нападача, он има нешто другачије"

Легендарни Буфон одушевљен влаховићем: "Кад сам ја играо није било таквих нападача, он има нешто другачије"

Спортал блиц 29.01.2022
Легендарни италијански голман , бираним речима је говорио о српском нападачу Влаховић последњих дана пуни насловнице италијанске штампе, а разлог је његов бомбастичан прелазак из Фиорентине у редове Јувентуса којим је постао и… »

Вести дана »