Повезане вести

Заувек напушта Србију? Ива Гргурић открила све о вези са богаташем, па открила детаље о геј афери која тресе регион!

Заувек напушта Србију? Ива Гргурић открила све о вези са богаташем, па открила детаље о геј афери која тресе регион!

Ало 30.01.2022
Развезала језик за горуће теме! Као и сваког недељног поподнева на програму телевизије ''Пинк'' је ново издања ''Премијера Викенд Специјала'', а директно из једне престоничке теретане укључио се репортер Немања Вујичић, који… »
Бивша водитељка напушта Београд! Открила да има добростојећег дечка и проговорила о удаји

Бивша водитељка напушта Београд! Открила да има добростојећег дечка и проговорила о удаји

Мондо 30.01.2022
Бивша водитељка Пинка и победница Задруге Ива Гргурић проговорила је о свом новом дечку, али и открила да ускоро планира да путује на други континент. Бивша водитељка Пинка и победница Задруге Ива Гргурић проговорила је о свом… »
Ива Гргурић показала лице без шминке, а онда открила: "имам богатог дечка, селим се из Србије"

Ива Гргурић показала лице без шминке, а онда открила: "имам богатог дечка, селим се из Србије"

Блиц 30.01.2022
Бивша задругарка Ива Гргурић стала је пред камере "Пинка" без шминке на лицу и том приликом открила да има дечка богаташа. - Сваки дан идем у теретану, супер иде! Код мене у животу има свашта, могла бих да направим засебан… »

Вести дана »