Повезане вести

Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ, ми смо браћа

Политика 30.01.2022
ПОДГОРИЦА - Митрополит црногорско-приморски Јоаникије служио је јутрос са свештенством службу у саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, поручујући да ће црква, будући да је на првом месту са Христом, бити и са својим… »
Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ, ми смо браћа; И вечерас протест у Подгорици

Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ, ми смо браћа; И вечерас протест у Подгорици

РТВ 30.01.2022
ПОДГОРИЦА - Митрополит црногорско-приморски Јоаникије служио је јутрос са свештенством службу у саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, поручујући да ће црква, будући да је на првом месту са Христом, бити и са својим… »

Вести онлине 30.01.2022
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије служио је јутрос са свештенством службу у саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, поручујући да ће црква, будући да је на првом месту са Христом, бити и са својим народом. У… »
Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ! Ми смо браћа и ми смо једно! Наша политика је да будемо са Христом! (видео)

Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ! Ми смо браћа и ми смо једно! Наша политика је да будемо са Христом! (видео)

Курир 30.01.2022
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је данас да црква у Црној Гори никада неће делити народ на Србе и Црногорце, нити ће гедати ко којој странци припада. Нека се изјашњава ко како хоће, ми смо браћа и ми смо једно… »

РТС 30.01.2022
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије служио је јутрос са свештенством службу у саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, поручујући да ће црква, будући да је на првом месту са Христом, бити и са својим народом. У… »
Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ на Србе и Црногорце

Митрополит Јоаникије: Црква неће делити народ на Србе и Црногорце

Н1 Инфо 30.01.2022
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је да Српска православна црква у Црној Гори никада неће делити народ на Србе и Црногорце, нити ће гедати ко којој странци припада. „Нека се изјашњава ко како хоће, ми смо браћа и… »
Митрополит Јоаникије: Црква не дијели народ на Србе и Црногорце и не гледа ко којој партији припада

Митрополит Јоаникије: Црква не дијели народ на Србе и Црногорце и не гледа ко којој партији припада

Спутник 30.01.2022
Митрополит Јоаникије је данас поручио да је „Црква увијек са својим народом и да је мисија цркве обједињавање у заједници у Христу, а Црква нец́е никада дијелити народ ни по нацији ни по партијској припадности, вец́ га сабирати… »
Снажна порука митрополита јоаникија: Црква неће делити свој народ на Србе и Црногорце!

Снажна порука митрополита јоаникија: Црква неће делити свој народ на Србе и Црногорце!

Вечерње новости 30.01.2022
Фото: Митрополија Црква је, драга браћо и сестре, тамо где је њено место, са Христом. Она иде Христовим путем и то је њен живот и њено биће. Ми смо тело Христово, чувамо заједницу Цркве Божије. Црква, будући да је на првом… »

Вести дана »