Povezane vesti

Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod, mi smo braća

Politika 30.01.2022
PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je jutros sa sveštenstvom službu u sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, poručujući da će crkva, budući da je na prvom mestu sa Hristom, biti i sa svojim narodom. U liturgijskoj… »
Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod, mi smo braća; I večeras protest u Podgorici

Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod, mi smo braća; I večeras protest u Podgorici

RTV 30.01.2022
PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je jutros sa sveštenstvom službu u sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, poručujući da će crkva, budući da je na prvom mestu sa Hristom, biti i sa svojim narodom. U liturgijskoj… »

Vesti online 30.01.2022
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je jutros sa sveštenstvom službu u sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, poručujući da će crkva, budući da je na prvom mestu sa Hristom, biti i sa svojim narodom. U liturgijskoj besedi… »
Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod! Mi smo braća i mi smo jedno! Naša politika je da budemo sa Hristom! (video)

Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod! Mi smo braća i mi smo jedno! Naša politika je da budemo sa Hristom! (video)

Kurir 30.01.2022
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije poručio je danas da crkva u Crnoj Gori nikada neće deliti narod na Srbe i Crnogorce, niti će gedati ko kojoj stranci pripada. Neka se izjašnjava ko kako hoće, mi smo braća i mi smo jedno. I to zaveštanje imamo od… »

RTS 30.01.2022
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije služio je jutros sa sveštenstvom službu u sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, poručujući da će crkva, budući da je na prvom mestu sa Hristom, biti i sa svojim narodom. U liturgijskoj besedi… »
Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod na Srbe i Crnogorce

Mitropolit Joanikije: Crkva neće deliti narod na Srbe i Crnogorce

N1 Info 30.01.2022
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije poručio je da Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori nikada neće deliti narod na Srbe i Crnogorce, niti će gedati ko kojoj stranci pripada. „Neka se izjašnjava ko kako hoće, mi smo braća i mi smo jedno. I to… »
Mitropolit Joanikije: Crkva ne dijeli narod na Srbe i Crnogorce i ne gleda ko kojoj partiji pripada

Mitropolit Joanikije: Crkva ne dijeli narod na Srbe i Crnogorce i ne gleda ko kojoj partiji pripada

Sputnik 30.01.2022
Mitropolit Joanikije je danas poručio da je „Crkva uvijek sa svojim narodom i da je misija crkve objedinjavanje u zajednici u Hristu, a Crkva neće nikada dijeliti narod ni po naciji ni po partijskoj pripadnosti, već ga sabirati u međusobnoj ljubavi… »
Snažna poruka mitropolita joanikija: Crkva neće deliti svoj narod na Srbe i Crnogorce!

Snažna poruka mitropolita joanikija: Crkva neće deliti svoj narod na Srbe i Crnogorce!

Večernje novosti 30.01.2022
Foto: Mitropolija Crkva je, draga braćo i sestre, tamo gde je njeno mesto, sa Hristom. Ona ide Hristovim putem i to je njen život i njeno biće. Mi smo telo Hristovo, čuvamo zajednicu Crkve Božije. Crkva, budući da je na prvom mestu sa Hristom, biće i sa… »

Vesti dana »

Sijetl osvojio Superbol! Sihoksi pregazili Patriote

Sijetl osvojio Superbol! Sihoksi pregazili Patriote

Večernje novosti pre 39 minutajoš 18 povezanih
Karan novi predsednik Srpske

Karan novi predsednik Srpske

Vesti online pre 19 minutajoš 11 povezanih
Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Beta pre 10 minutajoš 9 povezanih