Povezane vesti
Velika pljačka u beogradskom butiku: Ušetao pa u velikoj crnoj kesi izneo vrednu garderobu - kamere sve snimile! (video)
Mondo 30.01.2022
Pogledajte momenat navodne krađe u jednom butiku. Pogledajte momenat navodne krađe u jednom butiku. Na Instagram profilu "Moj Beograd" objavljen je video snimak na kojem zaposleni u jednom beogradskom butiku tvrde da se vidi lopov kako krade njihovu… »
Osvanuo snimak krađe u beogradskom butiku: Pogledajte kako lopov odnosi robu u vrednosti od 40.000 dinara (video)
Kurir 30.01.2022
na Instagram profilu "Moj Beograd" pojavio se snimak na kome, kako navodi jedan od zaposlenih u toj radnji, lopov krade robu. Prema njegovoj tvrdnji, muškarac je iz butika izneo kesu sa stvarima u vrednosti od 40.000 dinara. Nadzorna kamera je sve to… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
Epilog tramvajske nesreće na Dorćolu: Više od 20 ljudi u bolnici, oglasio se Klinički centar o stanju povređenih
Mondo pre 5 minutajoš 117 povezanih
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 50 minutajoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 1 satjoš 32 povezane