Povezane vesti
Otac Mateja Periša: Pokušao je još dva puta da zaustavi taksi, nada nije ugašena
N1 Info 31.01.2022
Otac nestalog Splićanina Mateja Periša, za kojim već celi mesec traje potraga u Beogradu, izjavio je da mu je iz MUP-a Srbije obećano da će se potraga za njegovim sinom nastaviti dok ne bude pronađen i da mu to "u celoj muci daje snagu" i nadu "da će svi… »
"Okolnosti ukazuju da je možda hteo da zavara trag": Kriminolog o sličnosti slučaja Mateja Periša i nestalog pevača: Telo…
Blic 31.01.2022
Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu "Gotik" i od tada mu se gubi svaki trag. Stručnjak za bezbednost iz kriminalnog centra DBA Ratomir Antonović kazao je da… »
"Nada se još nije ugasila": Nenad Periš: Matej je još dva puta pokušao da zaustavi taksi, želeo je negde da ode
Blic 30.01.2022
S obzirom na vreme koje je proteklo moja nada je smanjena, ali nije se ugasila i ja još mislim da će se potraga za mojim Matejem srećno završiti, izjavio jeNenad Periš otac, Mateja Periša koji je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine nestao u… »
Vesti dana »

Evo kad će danas početi nevreme i koji delovi Srbije su prvi na udaru: Vreme se potpuno menja od vikenda
Nova pre 16 minutajoš 18 povezanih

Dve osobe koje su bile zbrinute na VMA nakon što ih je lakše povredila zebra, otpuštene kući
Insajder pre 51 minutajoš 4 povezane

Kako i zašto gradonačelnik Kraljeva vređa novinara N1 i Geografski fakultet
Nova pre 6 minutajoš 1 povezana