Повезане вести
"Ово говори један врло тужан отац који тражи свог сина" Ненад Периш: Ми још увек тражимо живог човека, човека који је нестао…
Блиц 31.01.2022
- Матејев најбољи пријатељ ми је рекао: "Два најбоља пријатеља сам имао. Хтео сам и једног и другог за кума, а ето, првог више нема, он је погинуо у саобраћајној несрећи пре неколико месеци, а ево нема ми сад ни Матеја"… »
Месец дана од нестанка Сплићанина: Шта до сада знамо о случају Матеја Периша
Нова 31.01.2022
Потрага за Матејем Перишем из Сплита, коме се губи траг у ноћи између 30. и 31. децембра, када излази из клуба "Готик", траје тачно месец дана, а конкретан траг који би решио случај и даље се не назире. МУП је раније објавио… »
Нови детаљи ван снимака: "Матеј је три пута заустављао такси!" Периш открио шта се дешавало - Можда је срео некога!
Мондо 31.01.2022
Већ месец дана се даноноћно трага за младим Сплићанином, а његов отац не губи наду. Већ месец дана се даноноћно трага за младим Сплићанином, а његов отац не губи наду. Ноћ пред прославу Нове године, Сплићанин Матеј Периш је са… »
Хрватска полиција опет долази у Србију после месец дана потраге за Матејем
Нова 31.01.2022
Пуних месец дана београдска полиција и добровољци трагају за Сплићанином Матејем Перишем (24) коме се сваки траг изгубио у Београду, код ресторана Саванова, а сада се очекује да, још једном, у посету колегама из Београда, дођу… »
Огласио се Матејев отац после 30 дана потраге! Ненад Периш уживо открио - не губим наду, али једно отежава истрагу!
Мондо 31.01.2022
Наставља се потрага за Матејем Перишем, а његов отац не губи наду да ће загрлити сина. Наставља се потрага за Матејем Перишем, а његов отац не губи наду да ће загрлити сина. Пуне четири недеље траје потрага за несталим… »
Месец дана од нестанка Матеја Периша: Другови ћутањем унели додатну мистерију! Данас у Београд опет стиже хрватска полиција
Курир 31.01.2022
Последњи дан јануара уједно је и 31. дан од почетка потраге за несталим хрватским држављанином Матејем Перишем у Београду. Отац Ненад не губи наду, иако ништа до сада није указало на то да је Матеј жив. Али, нема доказа ни да… »
Вести дана »

Штета: Синанчевић остао без финала на Светском првенству, био је тако близу
Нова пре 7 минутајош 8 повезаних

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 52 минутајош 1 повезана

Временска прогноза за 13. септембар: Сунчано и топло, понегде краткотрајна киша
Мондо пре 2 сатајош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана