Povezane vesti
Rođen sam slobodan, umreću slobodan. Ne menjam mišljenje: Čeka spasonosnu transplantaciju ali odbija da se vakciniše
Kurir 31.01.2022
Muškarac iz Severne Karoline koji tvrdi da bolnica ne želi da obavi transplantaciju bubrega jer nije vakcinisan protiv kovida, kaže da će radije umreti slobodan nego što će se vakcinisati. "Rođen sam slobodan. Umreću slobodan. Ne menjam mišljenje", rekao… »
Odsekli mi noge, hitno tražim bubreg ali vakcinu neću! Ispovest čoveka na samrti - umreću nevakcinisan, ali slobodan!
Mondo 31.01.2022
Čovek koji nema noge i preživeo je više operacija srca trenutno čeka transplantaciju bubrega. Doktori su mu rekli da je neće uraditi dok se ne bude vakcinisao. Čovek koji nema noge i preživeo je više operacija srca trenutno čeka transplantaciju bubrega… »
Vesti dana »
Tramp: Nadam se da će Hezbolah da se ponaša lepo! Američki predsednik nakon novog prekida vatre kaže da bi ovo mogao da bude istorijski dan za Liban (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 18 povezanih
U ovom stanu od 10 miliona € će živeti Melina i njen budući muž: Najskuplja lokacija u Monte Karlu, pogled na more - ovakav luksuz niste videli (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 14 povezanih
Košarkaši Zvezde čekaju rasplet i poziciju u plej-inu Evrolige
Euronews pre 56 minutajoš 18 povezanih
Užas na Voždovcu, muškarac pao sa terase: Dramatična noć u Beogradu, oglasila se Hitna pomoć
Kurir pre 51 minutajoš 8 povezanih