Повезане вести

Јанковић: Ја имам још неке услове

Јанковић: Ја имам још неке услове

Данас 31.01.2022
Сви чланови коалиције око ССП, ДС и НС подржали су предлог да Владета Јанковић буде кандидат за градоначелника Београда. Он је начелно прихватио понуду, али ће коначну одлуку саопштити вечерас након разговора са Драганом Ђиласом… »
Ђилас изнад 70. места на листи коалиције око ССП, ДС и НС

Ђилас изнад 70. места на листи коалиције око ССП, ДС и НС

Радио 021 31.01.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас неће бити међу првих 70 кандидата за посланике на листи коалиције окупљене око те странке, Демократске странке (ДС) и Народне странке (НС). Ово јавља лист "Нова" позивајући… »
Владета Јанковић данас одлучује о кандидатури за градоначелника

Владета Јанковић данас одлучује о кандидатури за градоначелника

Нова 31.01.2022
Готово сви чланови коалиције око ССП, ДС и НС подржали су предлог да Здравко Понош буде кандидат за председника Србија, али до озваничења кандидатуре неће доћи док став не изнесе и Скупштина слободне Србије. Та организација би… »
Нова.рс сазнаје: Ђилас изнад 70. места на листи коалиције око ССП, ДС и НС

Нова.рс сазнаје: Ђилас изнад 70. места на листи коалиције око ССП, ДС и НС

Нова 31.01.2022
Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, неће бити ни међу првих 70 кандидата за посланике на листи коалиције око ССП, ДС и НС, сазнаје Нова.рс. Како наводи наш извор, председник ССП верује да ће та коалиција освојити више… »
Нова: Ђилас неће бити међу првих 70 кандидата за посланике коалиције око ССП

Нова: Ђилас неће бити међу првих 70 кандидата за посланике коалиције око ССП

Н1 Инфо 31.01.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас неће бити међу првих 70 кандидата за посланике на листи коалиције окупљене око ССП, Демократске странке (ДС) и Народне странке (НС), јавља данас лист "Нова" позивајући се… »

Вести дана »