Povezane vesti
Sutra pretežno oblačno i hladnije vreme
IndeksOnline 31.01.2022
BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i hladnije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Na severu uglavnom suvo, a u ostalom delu mestimično sa snegom. Vetar slab i umeren, na severu povremeno jak, severni i severozapadni… »
Zbog najavljenih padavina sutra narandžasti meteo-alarm
RTK 31.01.2022
Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od utorka, 1. februara, će zbog pojave snežnih padavina na snazi biti narandžasti meteo-alarm. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača od 5 do 15 centimetara, a u brdsko-planinskim predelima novih 15… »
Danas pre podne sunčano, posle podne kiša i sneg
IndeksOnline 31.01.2022
BEOGRAD – U Srbiji će danas pre podne biti pretežno sunčano i relativno toplo vreme, a posle podne se očekuje naoblačenje sa kišom i snegom u brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren južni i… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 21 povezana
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Danas počinje skupštinska rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Nova ekonomija pre 1 satjoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
Serbian News Media pre 19 minutajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 55 minutajoš 19 povezanih