Povezane vesti
Ministarstvo najavilo nove subvencije za vozače traktora
Nova 31.01.2022
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće nosilac aktivnosti koje se odnose na dodelu subvencija za nabavku i ugradnju univerzalnog zaštitnog rama za traktore, sa ciljem dodatnog povećanja bezbednosti vozača traktora i svih… »
Subvencije za traktoriste u cilju prevencije saobraćajnih nezgoda
Moj Novi Sad 31.01.2022
Ministarstvo građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе bićе nosilac aktivnosti kojе sе odnosе na dodеlu subvеncija za nabavku i ugradnju univеrzalnog zaštitnog rama za traktorе, sa ciljеm dodatnog povеćanja bеzbеdnosti vozača… »
Subvencije za nabavku zaštitnog rama za vozače traktora
RTV 31.01.2022
BEOGRAD - Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pokreće dodelu subvencija za nabavku i ugradnju univerzalnog zaštitnog rama za traktore, sa ciljem dodatnog povećanja bezbednosti vozača traktora i svih učesnika u saobraćaju… »
Ministarstvo najavilo subvencije za traktoriste
N1 Info 31.01.2022
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) saopštilo je da će biti nosilac aktivnosti koje se odnose na dodelu subvencija za nabavku i ugradnju univerzalnog zaštitnog rama za traktore, sa ciljem dodatnog povećanja bezbednosti… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane