Povezane vesti
Mrtvu bebu sama izvukla iz stomaka, niko nije čuo njen vrisak: Potresna ispovest Milice nakon traume u Narodnom frontu
Mondo 31.01.2022
Milica tvrdi da je u toku trudnoće imala koronu, iako je test bio negativan, što je verovatno iskomplikovalo nastavak trudnoće. Milica tvrdi da je u toku trudnoće imala koronu, iako je test bio negativan, što je verovatno iskomplikovalo nastavak… »
Potresna ispovest iz porodilišta: Nosila sam mrtvu bebu u stomaku pet dana
Nova 31.01.2022
“Doživela sam najstrašnije iskustvo u porodilištu, koje ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Izgubila sam bebu, koju sam mrtvu izvukla iz sebe u bolničkom toaletu, jer nije bilo nikoga da mi pomogne, niko me nije čuo kad sam zvala u pomoć”, u suzama… »
Vesti dana »

Trampove carine stupile na snagu: Koje su sve zemlje pogođene
BBC News pre 16 minutajoš 25 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad dronovima na Dnjepar: Četvoro povređenih, uništene brojne zgrade
Euronews pre 16 minutajoš 24 povezane

Pre podne oblačno, popodne sunčano – temperature u porastu: stižu ponovo letnje vrućine
Glas juga pre 20 minutajoš 12 povezanih

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Danas pre 11 minutajoš 2 povezane

Važno upozorenje vozačima: Oglasio se AMSS pred vikend: Saobraćaj će biti sve intenzivniji
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih