Повезане вести
Нови објекат новосадског Дома здравља: Могућност пружања здравствених услуга за 17.000 грађана
Вечерње новости 31.01.2022
Град Нови Сад У новој амбуланти, како је саопштено, радиће пет лекара опште праксе, један гинеколог, педијатар за предшколце и за децу школског узраста, дечји и општи стоматолог, као и 14 медицинских сестара и техничара и две… »
Нови Сад: Завршени радови на изградњи Дома здравља у насељу Адице
Данас 31.01.2022
Радови на изградњи Дома здравља у насељу Адице су завршени. Тренутно се ради на прикључењу објекта на инфраструктуру, а након тога следи опремање и пуштање у рад. Нови дом здравља на Адицама, простире се на 1200… »
ФОТО, ВИДЕО: Скоро готова амбуланта на Адицама, познато које медицинске услуге ће пружати
Радио 021 31.01.2022
Амбуланта на Адицама је грађевински готова и остало је још да се унесе опрема како би почела са радом. За сада није сигурно када ће уследити опремање објекта јер тек треба да се спроведе тендер за куповину неопходне опреме, али… »
Вести дана »
Бачулову одређен притвор: Суд усвојио жалбу Вишег јавног тужилаштва у Београду
НИН пре 1 сатјош 31 повезана
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 48 повезаних
Ђедовиц́: Анализирамо могуц́ности за додатни увоз нафтних деривата
Спутник пре 2 сатајош 37 повезаних
Позно михољско лето је завршено: Метеоролог открива колико ће потрајати захлађење
НИН пре 55 минутајош 64 повезане
Гледали су својим очима како гори симбол Загреба! Очевидац испричао хорор сцену: Чуо сам удар грома и видео да гори све
Ало пре 4 сатијош 60 повезаних