Povezane vesti
Preminula glumica Dostana Nikolić
Dnevnik 31.01.2022
BEOGRAD: Glumica Dostana Nikolić (21) preminula je od posledica akutne leukemije, prenose beogradski mediji. Nikolić je glumila u nekoliko domaćih serija, a studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Kolege glumice su nedavno na društvenim… »
Glumica Dostana Nikolić preminula u 22. godini
RTS 31.01.2022
Mlada glumica Dostana Nikolić preminula je sinoć u 22. godini od akutne leukemije. „Naša Dostana nas je sinoć napustila. Nema sam“, napisala je na društvenim mrežama njena koleginica i profesorka Danijela Vranješ. Mlada glumica nedavno je… »
Kolege se opraštaju od mlade glumice iz Novog Sada: Putuj anđele FOTO
Nova 31.01.2022
Glumica Danijela Vranješ objavila ja na svom Instagrma nalogu fotografiju s mladom koleginicom, glumicom Dostanom Nikolić, koja je preminula sinoć u 21. godini života. Danijela je objavila zajedničku fotografiju i tužnim rečima se oprostila od… »
Srpska glumica preminula u 21. godini: Izgubila borbu protiv opake bolesti
Nova 31.01.2022
Mlada glumica Dostana Nikolić izgubila je sinoć bitku sa akutnom leukemijom protiv koje se borila u svojoj 21. godini života. Dostana je glumila u nekoliko domaćih serija, a studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. „Naša Dostana nas je… »
Neopisiva tuga! Preminula srpska glumica u 21. godini nakon teške borbe sa leukemijom!
Alo 31.01.2022
Nažalost nije bilo spasa u borbi protiv nemilosrdne bolesti. Glumica Dostana Nikolić (21) izgubila je sinoć bitku sa akutnom leukemijom protiv koje se borila. Dostana je glumila u nekoliko domaćih serija, a studirala je na Akademiji umetnosti u Novom… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Besplatan ulaz na prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo za žene između Srbije i Švedske
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana