Povezane vesti
Šok priče lepe Lukić o žestokim momcima: Odmah su mi dali 3.000 maraka, a kada se on pojavio zaledila sam se!
Mondo 01.02.2022
Lepa Lukić otkriva da se družila sa žestokim momcima, ali i kakve situacije je doživljavala sa njima. Lepa Lukić otkriva da se družila sa žestokim momcima, ali i kakve situacije je doživljavala sa njima. Pevačica Lepa Lukić se osamdesetih godina družila… »
Mislite da sam smela da odbijem da pevam podzemlju: Lepoj odmah dali 3.000 maraka, a zaledila se od straha kad im je on prišao
Kurir 01.02.2022
Lepa Lukić osamdesetih godina družila se sa žestokim momcima Ljubom Zemuncem i Radetom Ćaldovićem Ćentom. Ona je, kako je rekla, za sve te žestoke momke bila lafčina jer je bila prizemna i ponašala se sa njima kao što se ponašala prema svima. Pevačica se… »
Vesti dana »

Oglasilo se hrvatsko ministarstvo o navodnom hapšenju Hrvata u Beogradu
Nova pre 51 minutajoš 128 povezanih

Blokirana raskrsnica Kraljevića Marka i Kralja Petra i protesti u Novom Sadu Blokaderi i bajkeri ispred zgrade MUP-a (video)
Dnevnik pre 25 minutajoš 47 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane

Crveni tepih čeka Putina i Trampa: Moćni lovci spremni za istorijski sastanak na Aljasci (Video)
Mondo pre 10 minutajoš 30 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 5 satijoš 29 povezanih