Povezane vesti
Bakić: Pomogao bih Jankoviću, ali naš tim predvodi Dobrica Veselinović
Novi magazin 01.02.2022
Arhitekta Dragoljub Bakić izjavio je danas da je tačno da bi pomogao kandidatu za gradonačelnika Beograda Vladeti Jankoviću, ako postane prvi čovek glavnog grada nakon izbora, ali da je on član Ekološkog ustanka i koalicije "Moramo" i da njihov tim… »
Arhitekta Bakić: Alal vera Jankoviću, pomogao bih mu kao gradonačelniku
Nova 01.02.2022
Ahitekta Dragoljub Bakić kaže za list "Nova" da apsolutno pozdravlja kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda i da bi mu pomogao. „Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički… »
Danas 01.02.2022
Ahitekta Dragoljub Bakić izjavio je da apsolutno pozdravlja kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda i da bi mu pomogao. „Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički problem koji… »
Radio sto plus 01.02.2022
„Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički problem koji postoji u Beogradu. Beograd je toliko devastiran. Lako ćemo tu Vladeta i ja da saradjujemo. Imam ja divne mlade arhitekte“, rekao je… »
Arhitekta Bakić kaže da bi pomogao Vladeti Jankoviću kao gradonačelniku
N1 Info 01.02.2022
Ahitekta Dragoljub Bakić izjavio je da apsolutno pozdravlja kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda i da bi mu pomogao. „Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički problem koji… »
Vesti dana »

Kako je protekla noć u novosadskom Rektoratu: Policija privela nekoliko studenata i lekara medicinskog tima
Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih

FOTO, VIDEO: Pogledajte kako je jutros u kampusu, posle brutalne policijske akcije
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih

Ep: Srbija protiv Finske u pohodu na četvrtfinale Novak zabrinuo sve: Đoković opet progovorio o kraju karijere!
Hot sport pre 55 minutajoš 21 povezana

"Bio je jednostavno bolji teniser": Novaka ceo život napadali, zato sad neće to da radi Sineru i Alkarazu
Mondo pre 1 satjoš 62 povezane

Nema više spekulacija, Novak Đoković otkrio da li je ovo kraj njegove karijere
Hello pre 15 minutajoš 19 povezanih