Povezane vesti
Bakić: Pomogao bih Jankoviću, ali naš tim predvodi Dobrica Veselinović
Novi magazin 01.02.2022
Arhitekta Dragoljub Bakić izjavio je danas da je tačno da bi pomogao kandidatu za gradonačelnika Beograda Vladeti Jankoviću, ako postane prvi čovek glavnog grada nakon izbora, ali da je on član Ekološkog ustanka i koalicije "Moramo" i da njihov tim… »
Arhitekta Bakić: Alal vera Jankoviću, pomogao bih mu kao gradonačelniku
Nova 01.02.2022
Ahitekta Dragoljub Bakić kaže za list "Nova" da apsolutno pozdravlja kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda i da bi mu pomogao. „Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički… »
Danas 01.02.2022
Ahitekta Dragoljub Bakić izjavio je da apsolutno pozdravlja kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda i da bi mu pomogao. „Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički problem koji… »
Radio sto plus 01.02.2022
„Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički problem koji postoji u Beogradu. Beograd je toliko devastiran. Lako ćemo tu Vladeta i ja da saradjujemo. Imam ja divne mlade arhitekte“, rekao je… »
Arhitekta Bakić kaže da bi pomogao Vladeti Jankoviću kao gradonačelniku
N1 Info 01.02.2022
Ahitekta Dragoljub Bakić izjavio je da apsolutno pozdravlja kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda i da bi mu pomogao. „Alal mu vera kad se u to upušta. Naravno da ćemo mi da se dogovaramo kako ćemo da razrešimo zajednički problem koji… »
Vesti dana »

Ministarka energetike Srbije: SAD šesti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 35 povezanih

Dekan Filozofskog ostaje u zgradi fakulteta, nada se da će današnji protest biti mirniji
Radio 021 pre 32 minutajoš 25 povezanih

Eurobasket 2025: Sastavi grupa, format takmičenja, kada se igraju mečevi…
Danas pre 1 satjoš 31 povezana