Povezane vesti
Zec: Nisam ja mlada koja se nećka, ništa mi nije nuđeno i ne vidim sebe kao predsednika
Radio 021 01.02.2022
Ekonomista Miodrag Zec kaže za N1 da ne vidi sebe kao kandiata za predsednika. Zec navodi da je tako uprkos tome što, prema poslednjim ispitivanjima javnog mnjenja od svih eventualnih kandidata za predsednika ima najveću podršku građana. Dodaje da mu… »
Zec: Nisam mlada koja se nećka, meni brak nije ni nuđen, a nisam ni zaljubljen
N1 Info 01.02.2022
Ekonomista Miodrag Zec kaže za N1 da uprkos tome što, prema poslednjim ispitivanjima javnog mnjenja ima od svih eventualnih kandidata za predsednika najveću podršku građana, ne vidi sebe kao kandidata, a i objektivno mu ništa nije nuđeno. "Neću da… »
Zec: Nisam mlada koja se nećka, meni brak nije ni nuđen, a nisam ni zaljubljen
Nova 01.02.2022
Ekonomista Miodrag Zec kaže za N1 da uprkos tome što, prema poslednjim ispitivanjima javnog mnjenja ima od svih eventualnih kandidata za predsednika najveću podršku građana, ne vidi sebe kao kandidata, a i objektivno mu ništa nije nuđeno. "Neću da… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 10 minutajoš 4 povezane
EU, Nemačka, OEBS i Demokratski institut Kosova izrazili zabrinutost zbog odluke o nesertifikaciji Srpske liste
Danas pre 52 minutajoš 2 povezane
Željko Obradović posle meča sa Zvezdom: Ovo je neozbiljno takmičenje
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana
Slavica Đukić Dejanović: Ako studenti misle da zahtevi nisu ispunjeni, nek dođu na razgovor
Danas pre 2 satajoš 1 povezana