Повезане вести
Зец: Нисам ја млада која се нећка, ништа ми није нуђено и не видим себе као председника
Радио 021 01.02.2022
Економиста Миодраг Зец каже за Н1 да не види себе као кандиата за председника. Зец наводи да је тако упркос томе што, према последњим испитивањима јавног мњења од свих евентуалних кандидата за председника има највећу подршку… »
Зец: Нисам млада која се нећка, мени брак није ни нуђен, а нисам ни заљубљен
Н1 Инфо 01.02.2022
Економиста Миодраг Зец каже за Н1 да упркос томе што, према последњим испитивањима јавног мњења има од свих евентуалних кандидата за председника највећу подршку грађана, не види себе као кандидата, а и објективно му ништа… »
Зец: Нисам млада која се нећка, мени брак није ни нуђен, а нисам ни заљубљен
Нова 01.02.2022
Економиста Миодраг Зец каже за Н1 да упркос томе што, према последњим испитивањима јавног мњења има од свих евентуалних кандидата за председника највећу подршку грађана, не види себе као кандидата, а и објективно му ништа… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 59 минутајош 37 повезаних
Студенти поручили Вучићу на Андрићевом венцу: Ваше време је истекло, распишите изборе
Н1 Инфо пре 49 минутајош 23 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 54 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане