Повезане вести
Носим маску да ме не препознају, људима видим сузу у оку: Емотивна исповест Ненада Периша о боравку у Београду која слама срце…
Курир 01.02.2022
Ненад Периш, отац Матеја Периша из Сплита који је нестао пред Нову годину у Београду и за којим се још увек трага, у данашњој изузузетно емотивној изјави за емисију "Кец на једанаест" на К1 телевизији, која је све у студију… »
Месец дана од нестанка Матеја: Девојка Сплићанина о последњем разговору са несталим дечком. Те ноћи се десило нешто…
Курир 01.02.2022
Прошло је месец дан од нестанка Сплићанина Матеја Периша (27), а његова девојка Сања из Сплита једину исповест од његовог нестанка дала је ексклузивно за Курир. Подсетимо, Матеј Периш нестао је ноћ уочи Нове године, када је… »
Периш открио шта му је рекао Матејев најбољи пријатељ: Буде суза, буде свега, фале нам одређене коцке које нисмо још добили!…
Курир 01.02.2022
Сплићанин Матеј Периш нестао је пре тачно месец дана у Београду. Његов отац Ненад Периш још се налази у граду у којем је његов син последњи пут виђен. - Матејев најбољи пријатељ ми је рекао: "Имао сам два најбоља… »
Отац Матеја Периша збуњен због једног детаља из ноћи нестанка сина: Мени је то јако чудно
Курир 01.02.2022
Ненад Периш, отац несталог Матеја Периша за којим се у Београду трага месец дана, сматра како су Маја, а и пријатељи полицији рекли све што знају, а кажу да не знају ништа. Отац је у контакту и с МУП-ом РХ, чији су се… »
Отац несталог Матеја о његовом телефону: Та ствар ми је јако чудна
Нова 01.02.2022
Ненад Периш, отац несталог Матеја Периша за којим се у Београду трага месец дана, сматра како су Маја, а и пријатељи полицији рекли све што знају, а кажу да не знају ништа. Отац је у контакту и с МУП-ом РХ, чији су се… »
Вести дана »

Пешиц́ после елиминације: Неки су играли повређени, ушао нам је вирус у екипу
Спутник пре 48 минутајош 22 повезане

Њима припада тенис данашњице - Алкараз против Синера за титулу на Ју-Ес опену
РТС пре 8 минутајош 10 повезаних

Протест испред ПУ 29. новембар: Блокиран Булевар деспота Стефана (фото)
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане

Како сам у истом дану гледао фудбалере и кошаркаше Србије - у Летонији
BBC News пре 13 минутајош 3 повезане