Povezane vesti

"Sve se dogodilo za nekoliko: Sekundi!" Majka devojčice koja je izgorela u svom krevecu ispričala kako je došlo do…

"Sve se dogodilo za nekoliko: Sekundi!" Majka devojčice koja je izgorela u svom krevecu ispričala kako je došlo do…

Blic 01.02.2022
Sve se dogodilo za nekoliko sekundi - rekla je kratko majka trogodišnje devojčice iz sela Grabovac kod Obrenovca koja je juče poginula u jezivoj nesreći kada je vatra zahvatila njen krevetac! Roditelji nastradale devojčice su u šoku i nisu želeli… »
Otac o stravičnoj tragediji kod Obrenovca: Opisao jezive detalje kako je devojčica (3) izgorela! Zatekao dete u plamenu

Otac o stravičnoj tragediji kod Obrenovca: Opisao jezive detalje kako je devojčica (3) izgorela! Zatekao dete u plamenu

Kurir 01.02.2022
Trogodišnja devojčica poginula je juče u jezivoj nesreći koja se dogodila u porodičnoj kući u selu Grabovac kod Obrenovca. Trogodišnjakinja je sa teškim opekotinama, na gotovo 100 odsto kože, prebačena u bolnicu, međutim nije joj bilo spasa. Do… »
Golim rukama spasavao ćerku koja je umrla u požaru kod Obrenovca! "Plamen je zahvatio krevetac, a ona je bila u njemu"

Golim rukama spasavao ćerku koja je umrla u požaru kod Obrenovca! "Plamen je zahvatio krevetac, a ona je bila u njemu"

Mondo 01.02.2022
Devojčica je umrla zbog opekotina koje su zauzele 100 posto njene kože. Devojčica je umrla zbog opekotina koje su zauzele 100 posto njene kože. U mestu Grabovac kod Obrenovca juče je došlo do stravičnog požara u kom je, oko 16 časova u… »
"Otvorio sam vrata i video krevetac i ćerku u plamenu": Otac golim rukama spasavao dete koje je umrlo u požaru

"Otvorio sam vrata i video krevetac i ćerku u plamenu": Otac golim rukama spasavao dete koje je umrlo u požaru

Telegraf 01.02.2022
Otac je primljen u Institut za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju. Njemu su konstatovane opekotine drugog stepena ruku. Požar gasilo šest vatrogasaca. "Video sam plamen koji je zahvatio krevetac. Ćerka je bila u njemu. Uzeo sam ga i… »
Tragedija: Preminula devojčica (3) od posledica opekotina

Tragedija: Preminula devojčica (3) od posledica opekotina

Blic 31.01.2022
Devojčica (3) iz Grabovca kod Obrenovca preminula je danas od posledica opekotina zadobijenih ranije tokom dana. To je potvrdio direktor Instituta za majku i dete u Beogradu dr Radoje Simić. "Uz sve napore lekara devojčica D. R. koja je povređena u… »

Vesti dana »