Повезане вести

Влаховић коначно представљен у јувентусу: Српски ас блистао на промоцији – открио шта мисли о Дибали и чувеној ‘седмици’ на…

Влаховић коначно представљен у јувентусу: Српски ас блистао на промоцији – открио шта мисли о Дибали и чувеној ‘седмици’ на…

Хот спорт 01.02.2022
Трансфер који је обележио зимски прелазни рок у Европи јесте прелазак Душана Влаховића из Фиорентине у Јувентус. Гигант из Торина је за нашег голгетера искеширао чак 75 милиона евра, а сада су своју нову ‘седмицу’ и представили… »
Где ће вам душа? Пљују Влаховића, а продају његов дрес (фото)

Где ће вам душа? Пљују Влаховића, а продају његов дрес (фото)

Вечерње новости 01.02.2022
ФОТО: АП/Тањуг Нису на то гледали благонаклоно у Фиренци, где традиционално постоји велики анимозитет према Јувентусу, који им већ три деценије краде најзвучнија имена - од Малог Буде до Влаховића. Навијачи Фиорентине, али и сам… »
Влаховић одушевљен: У ДНК Јувентуса је урезана жеља за победама, избор је био природан

Влаховић одушевљен: У ДНК Јувентуса је урезана жеља за победама, избор је био природан

Вечерње новости 01.02.2022
ФОТО: Инстаграм/Јувентус Стрелац 17 лигашких голова зарађиваће у Торину 7.000.000 евра годишње и није му било тешко да се одлучи за овај клуб, упркос томе што је имао понуде Атлетико Мадрида, Тотенхема, Арсенала. - Лако ми је… »
Јел вас бар мало срамота?: Лицемерје на највишем могућем нивоу – у Фиренци означили Влаховића као издајника, а и даље продају…

Јел вас бар мало срамота?: Лицемерје на највишем могућем нивоу – у Фиренци означили Влаховића као издајника, а и даље продају…

Хот спорт 01.02.2022
Зарадили 75 милиона евра, али и то им је мало… Сага око Душана Влаховића недавно се завршила, пошто је српски фудбалер прешао у Јувентус за невероватних 75 милиона евра. Иако је Фиорентина лепо профитирала од овог трансфера… »
Влаховић на представљању: Јуве и ја имамо исти ДНК

Влаховић на представљању: Јуве и ја имамо исти ДНК

Н1 Инфо 01.02.2022
Фудбалски клуб Јувентус на конференцији за медије представио је своје највеће појачање ове зиме, Душана Влаховића, који је дошао из Фиорентине у трансферу вредном преко 75.000.000 евра. Очекивано, интересовања италијанских… »

Вести дана »