Povezane vesti
Nova povreda austrijanca: Dominik Tim se povukao sa turnira u Kordobi: "Osećam bol"
Sportal blic 01.02.2022
odustao je od učešća na turniru u , pošto je na treningu doživeo povredu zgloba ručnog prsta. - Žao mi je, ali moram da se povučem sa turnira. Prethodnih dana doživeo sam manju povredu zgloba prstiju, istegnuće ligamenata. Pozitivna stvar je da mi je… »
Maler za malerom: Dominik Tim se ponovo povredio, ništa od turnira u Kordobi!
Hot sport 01.02.2022
Šteta za ovog momka. Na veliku žalost, Dominik Tim je otkazao učešće na turniru u Kordobi, pošto je na treningu doživeo jednu manju povredu. – Žao mi je, ali moram da se povučem sa turnira. Prethodnih dana doživeo sam manju povredu zgloba prstiju… »
Vesti dana »
Trener denvera sipao hvalospeve na račun Jokića, a onda pomenuo i drugog Srbina: Ne želim da budem kažnjen, ali taj dečko...
Kurir pre 27 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 6. novembar: Danas ujutro magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
OTKRIVAMO Kako su pad nadstrešnice i dojave o bombama uticali na rezultate Srbijavoza
Forbes pre 1 satjoš 2 povezane
Drama u centru Beograda: Devojka napala policajca, on je ranio u nogu
Nova pre 32 minutajoš 14 povezanih
Milikić kaže da je podneo prijavu protiv NN lica koji preti njegovoj deci. Čekamo epilog, jer MUP to sa lakoćom otkriva
Ist media pre 1 satjoš 1 povezana