Povezane vesti
Nova povreda austrijanca: Dominik Tim se povukao sa turnira u Kordobi: "Osećam bol"
Sportal blic 01.02.2022
odustao je od učešća na turniru u , pošto je na treningu doživeo povredu zgloba ručnog prsta. - Žao mi je, ali moram da se povučem sa turnira. Prethodnih dana doživeo sam manju povredu zgloba prstiju, istegnuće ligamenata. Pozitivna stvar je da mi je… »
Maler za malerom: Dominik Tim se ponovo povredio, ništa od turnira u Kordobi!
Hot sport 01.02.2022
Šteta za ovog momka. Na veliku žalost, Dominik Tim je otkazao učešće na turniru u Kordobi, pošto je na treningu doživeo jednu manju povredu. – Žao mi je, ali moram da se povučem sa turnira. Prethodnih dana doživeo sam manju povredu zgloba prstiju… »
Vesti dana »
Tehnički problemi nakon poletanja: Hrvatski „rafal“ morao da prekine let
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Dolovac: Zakoni o pravosuđu veliki korak unazad u procesu reforme javnog tužilaštva i sudstva
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Policija uhapsila muškarca (45) u Kraljevu: Sumnja se da je pokušao da iznudi novac od sugrađanina
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Prvi snimci mesta gde je pronađeno telo devojke. Sve vrvi od policije, sumnja se da je u pitanju nestala Milica: Pronašli je 12 kilometara od mesta nestanka?!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Državljanin Srbije optužen zbog saobraćajne nesreće u Istri u kojoj je poginula žena
Danas pre 6 satijoš 1 povezana