Povezane vesti
Vređali su me jer mi je muž crnac: Tijana Bogićević o internet nasilju
Nova 01.02.2022
Tijana Bogićević govorila je o sve rasprostranjenijem internet nasilju. Kako je ispričala, i sama je bila žrtva uvredljivih komentara, a sve zbog toga što je njen suprug Afroamerikanac. Tijana Bogićević se odselila u Ameriku i tamo upoznala svog… »
"Vređali su me jer mi je muž crnac": Naša pevačica prošla pakao strašnih uvreda: "Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne…
Blic 01.02.2022
Sajber nasilje postalo je aktulena tema u poslednje vreme, i mnoge poznate ličnosti sada otrkivaju da su i same bile na meti, a pevačica Tijana Bogićević priznaje da je bila žrtva napada korisnika društvenih mreža samo zato što je njen muž druge boje… »
Vesti dana »
Ukrajina će biti osakaćena trampovim planom: Amerika priznaje Krim, Donjeck i Lugansk! U Hersonu i Zaporožju front se zamrzava duž linije kontakta!
Kurir pre 5 minutajoš 3 povezane
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Generalni direktor Beogradskih elektrana: Spremni smo na svaku situaciju, imamo dovoljno mazuta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Janu zaustavila policija, a ona šokirala priznanjem: "Popila sam čašicu rakije posle emisije i sela za volan"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana