Povezane vesti
Vređali su me jer mi je muž crnac: Tijana Bogićević o internet nasilju
Nova 01.02.2022
Tijana Bogićević govorila je o sve rasprostranjenijem internet nasilju. Kako je ispričala, i sama je bila žrtva uvredljivih komentara, a sve zbog toga što je njen suprug Afroamerikanac. Tijana Bogićević se odselila u Ameriku i tamo upoznala svog… »
"Vređali su me jer mi je muž crnac": Naša pevačica prošla pakao strašnih uvreda: "Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne…
Blic 01.02.2022
Sajber nasilje postalo je aktulena tema u poslednje vreme, i mnoge poznate ličnosti sada otrkivaju da su i same bile na meti, a pevačica Tijana Bogićević priznaje da je bila žrtva napada korisnika društvenih mreža samo zato što je njen muž druge boje… »
Vesti dana »

Šabić: Pokušaj zasedanja Skupštine Zaječara je ignorisanje sudske odluke
Radio 021 pre 3 satajoš 29 povezanih

"To su rakete koje mogu da pogode svako mesto na zemaljskoj kugli": Vučić o vojnoj paradi u Kini: "Danas su prsa u prsa sa SAD" (video)
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih

Nevreme tuče po Srbiji! Pljuskovi i grmljavine ne staju, RHMZ se opet oglasio, evo do kada će trajati
Telegraf pre 58 minutajoš 85 povezanih

Crvena zvezda pustila karte za ligu Evrope u prodaju: Povoljne cene za evropski fudbal u Srbiji! Lako i očekivano: Letonija preslišala Češku!
Hot sport pre 1 satjoš 69 povezanih

Novosadski studenti u petak organizuju veliki protest, pozvana cela Srbije
NoviSad.com pre 48 minutajoš 21 povezana