Povezane vesti
Uradila test za trudnoću pred kamerama: Otkriveno da li Viktorija čeka Markovo dete, šok u "Zadruzi"
Blic 01.02.2022
Učesnica "Zadruge 5" Viktorija Mitrović pred kamerama je uradila test za trudnoću, nakon što je posumnjala da je zatrudnela sa svojim dečkom iz rijalitija, Markom Osmakčićem. - Viktorija, šta osećaš trenutno? - pitao ju je voditelj Milan Milošević pre… »
Uradila uživo test za trudnoću: Otkriveno da li Viktorija čeka Markovo dete, usledio šok za sve (video)
Kurir 01.02.2022
Viktorija Mitrović uradi je test za trudnoću i sazna da li je trudna. - Nije situacija, ali slagao bih kad bih rekao da mi ne bi bilo drago da se desi. Znam da zvuči kontradiktorno, ali bilo bi mi drago. Ajde da uradimo test, pa da vidimo - rekao je… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Nivo reke Lim pao ispod 200 centimetara, nema više opasnoti od poplava
RINA pre 2 satajoš 48 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 8 minutajoš 29 povezanih
Odbor za pravosuđe podržao set pravosudnih zakona koje je predložio Mrdić
Euronews pre 8 minutajoš 24 povezane
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabiju Vučić: UAE čestitala na najlepši način
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih