Povezane vesti
Đukanović: Moja uloga u stvarnoj ili izmišljenoj pripremi atentata najobičnija glupost; Vulin: Zvicer bez političkog šefa ne…
RTV 01.02.2022
PODGORICA - Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je nakon objavljivanja informacije o planiranom atentatu na predsjednika Srbije Aleksandra Vucica, i dovođenja njega u vezu sa tim događajem, danas danas izjavio da je reč o "najobičnijim glupostima i… »
Đukanović: Glupost je da me dovode u vezu sa pripremom atentata na Vučića
N1 Info 01.02.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je za agenciju MINA da je dovođenje njega u vezu sa planiranjem atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića "najobičnija glupost i politikantska konstrukcija". Upitan kako komentariše da je, nakon… »
Đukanović: Glupost da ja imam veze sa pripremom atentata na Vučića
RTS 01.02.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kaže da je dovođenje njega u vezu sa planiranjem atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića "najobičnija glupost i politikantska konstrukcija". Ističe da će Demokratska partija socijalista podržati smenu aktuelne… »
Đukanović: Priču o atentatu spinuje jedan broj bolesnih ljudi u Srbiji
Danas 01.02.2022
“To su najobičnije gluposti i politikantske konstrukcije”, kazao je crnogorski predsednik Milo Đukanović u intervjuu agenciji Mina odgovarajući na pisanja prorežimskih medija u Srbiji da je sprečen atentat na Aleksandra Vučića, te da se Đuakonović dovodi… »
Đukanović: Glupost da ja imam veze sa pripremom atentata na Vučića
Vesti online 01.02.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kaže da je dovođenje njega u vezu sa planiranjem atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića “najobičnija glupost i politikantska konstrukcija”. Đukanović je rekao da “jedan broj ljudi bolesnog uma” na političkoj… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji: Pritvor za osumnjičene za napad na "Kobre", studenti za večeras najavili nove proteste
NIN pre 21 minutajoš 41 povezana

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 46 povezanih

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Oblačno, ponegde sa kišom, temperatura do 30 stepeni
Novi magazin pre 3 satajoš 30 povezanih

Nikezić (SSP) traži da tužilaštvo ispita Brnabić zbog tvrdnje da je pad nadstešnice bio diverzija
Novi magazin pre 6 minutajoš 18 povezanih