Povezane vesti
Ko je sara jo? Ljudi ne znaju da postoji! Novi rat na estradi: Lukas isprozivao pevačicu, ali se tu nije zaustavio!
Kurir 01.02.2022
Pevač Aca Lukas spremio je pesmu za Evroviziju 2022. godine, a sada je progovorio o muzičkom takmičenju. - Meni niko ne može da garantuje da ću biti pobednik, ali sam siguran da će se to na kraju desiti. Spremio sam strašno dobru pesmu sa timom… »
Ko je ta sara jo?! Ko je ona da ide na Evroviziju? Lukas brutalno isprozivao pevačicu - ne može da mi bude konkurencija!
Mondo 01.02.2022
Aca Lukas je prokomentarisao predstojeće takmičenje za Evroviziju i uveren je da će biti pobednik. Aca Lukas je prokomentarisao predstojeće takmičenje za Evroviziju i uveren je da će biti pobednik. Pevač Aca Lukas, koji je nedavno izašao iz bolnice, već… »
Vesti dana »
SB UN o Kosovu i Metohiji; Đurić: Egzodus Srba sa KiM, okolnosti nisu slučajne, već deo šireg obrasca
RTS pre 57 minutajoš 36 povezanih
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Spremaju se najgore posledice u istoriji! Pukla tikva na Zapadu: Trampov ultimatum ledi krv, oglasio se "šaptač", a evo šta Putin sprema u tajnosti
Blic pre 7 minutajoš 42 povezane
Gorivo ponovo skuplje: nove cene dizela i benzina stupile na snagu
IndeksOnline pre 6 satijoš 36 povezanih