Povezane vesti
Ko je sara jo? Ljudi ne znaju da postoji! Novi rat na estradi: Lukas isprozivao pevačicu, ali se tu nije zaustavio!
Kurir 01.02.2022
Pevač Aca Lukas spremio je pesmu za Evroviziju 2022. godine, a sada je progovorio o muzičkom takmičenju. - Meni niko ne može da garantuje da ću biti pobednik, ali sam siguran da će se to na kraju desiti. Spremio sam strašno dobru pesmu sa timom… »
Ko je ta sara jo?! Ko je ona da ide na Evroviziju? Lukas brutalno isprozivao pevačicu - ne može da mi bude konkurencija!
Mondo 01.02.2022
Aca Lukas je prokomentarisao predstojeće takmičenje za Evroviziju i uveren je da će biti pobednik. Aca Lukas je prokomentarisao predstojeće takmičenje za Evroviziju i uveren je da će biti pobednik. Pevač Aca Lukas, koji je nedavno izašao iz bolnice, već… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 5 satijoš 30 povezanih
'Valjevo ne zaboravlja': Obeležena mesta nasilja policije 2025, i dalje bez optužnica
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
MUP: Na skupu u Valjevu bilo 3.500 građana, privedeno 11 osoba, pronađene im palice, noževi, elektrošoker, suzavac
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 18 povezanih
"Za građane Omiša je bitno da znaju da nisu sami", Plenković se zahvalio vatrogascima, sve službe su na terenu
Telegraf pre 24 satajoš 155 povezanih
Subotnje popodne uz Đokovića - objavljen termin Novakovog meča u Sinsinatiju
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih