Povezane vesti
Tukao me je trudnu, osuđen je, ali je umesto u zatvor došao da me siluje
Nova 01.02.2022
Katarina Kartašova, Ruskinja koja živi u Beogradu, samohrana majka i student dva fakulteta, pretrpela je jezivo nasilje 2018. godine od svog partnera, kada ju je pretukao trudnu, a koji se danas, uprkos osuđujućoj presudi, umesto u zatvoru, nalazi na… »
"Omamio me sedativima u piću i silovao": Ruskinja iz Beograda optužila bivšeg dečka za jezivo nasilje, a sve je snimao…
Blic 01.02.2022
Katarina Kartašova podelila je jezivu priču sa svojim pratiocima na Instagramu, navodeći da ju je, navodno, u januaru ove godine bivši emotivni partner omamio sedativima, koje je sipao u sok, a potom je silovao dok je bila u polusvesnom stanju, a sve to… »
Vesti dana »

Vučić pozdravio narod u Ubu: Nikome nije potrebno nasilje, ne postoji ništa važnije od dijaloga (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

SVI DETALJI SUKOBA Ane i Raleta, ona se oglasila iz bolnice gde je završila zbog nasilja zbog koga ga je prijavila policiji: Više neću da ga vidim, ovo je kraj
Svet & Skandal pre 1 satjoš 22 povezane

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: osveženje sa svežom vazdušnom masom i novo naoblačenje noću
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 32 povezane

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 40 povezanih