Povezane vesti
Tukao me je trudnu, osuđen je, ali je umesto u zatvor došao da me siluje
Nova 01.02.2022
Katarina Kartašova, Ruskinja koja živi u Beogradu, samohrana majka i student dva fakulteta, pretrpela je jezivo nasilje 2018. godine od svog partnera, kada ju je pretukao trudnu, a koji se danas, uprkos osuđujućoj presudi, umesto u zatvoru, nalazi na… »
"Omamio me sedativima u piću i silovao": Ruskinja iz Beograda optužila bivšeg dečka za jezivo nasilje, a sve je snimao…
Blic 01.02.2022
Katarina Kartašova podelila je jezivu priču sa svojim pratiocima na Instagramu, navodeći da ju je, navodno, u januaru ove godine bivši emotivni partner omamio sedativima, koje je sipao u sok, a potom je silovao dok je bila u polusvesnom stanju, a sve… »
Vesti dana »
Fiskalni savet: Deficit budžeta finansiraće se zaduživanjem, najveći rast troškova za kamate na dug
Beta pre 46 minutajoš 73 povezane
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Udara na EU i NATO, Putina hvali na sav glas: Ekstremno religiozni nacionalista juriša ka pobedi u Rumuniji, a u svemu mu je pomogao TikTok!
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 18 povezanih