Povezane vesti
"Zna da imam tumor, Namerno to radi": Mateja se usred svađe izlanuo o svojim zdravstvenim problemima
Mondo 02.02.2022
Rijaliti učesnik otkrio je da mu je ugroženo zdravlje. Rijaliti učesnik otkrio je da mu je ugroženo zdravlje. Mateja Matijević je tokom svađe sa Mensurom Ajdarpašićem u rijalitiju "Zadruga" otkrio da ima zdravstvene probleme koje krije od javnosti. Oni… »
"Znaš da imam tumor": Mateja iz "Zadruge" u naletu besa otkrio istinu o zdravstvenom stanju
Blic 02.02.2022
Mateja Matijević, učesnik "Zadruge", tokom svađe sa Mensurom Ajdarpašićem progovorio je o zdravstvenom problemu koji dugo ima. Njih dvoje su se žestoko prepirali, da bi Mateja u jednom momentu rekao: - Namerno me provocira! Uvek to radi, zato što zna da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 30 povezanih
Uhapšen kineski državljanin (63) u Zrenjaninu: U skladištu držao više od 130 tona opasnog otpada
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 20 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih
BCLJP: Pokušaj da se slučaj zlostavljanja studentkinje u Beogradu okonča bez odgovornosti policije
Serbian News Media pre 1 satjoš 10 povezanih