Povezane vesti
Sajmon Kauel doživeo nesreću: Slivala mu se krv niz lice, srećan je što je živ
Nova 02.02.2022
Sajmon Kauel imao je saobraćajnu nezgodu tokom vožnje elektronske bicikle i navodno je jedva "izvukao živu glavu". Naime, član žirija britanske verzija „Ja imam talenat“ je hitno je prevezen u bolnicu prošlog četvrtka naveče nakon što je uhvaćen u… »
Jedva izvukao živu glavu! Čuveni producent Sajmon Kauel doživeo saobraćajku!
Alo 02.02.2022
Poznati voditelj srećan što je ostao živ. Dobro poznati član žirija britanskog šou programa “Ja imam talenat” Sajmon Kauel, hitno je prevezen u bolnicu prošlog četvrtka, piše The Sun. Kako se navodi, on je doživeo saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma… »
Slavni voditelj jedva preživeo saobraćajnu nesreću
Nova 02.02.2022
Poznati britanski voditelj i biznismen Sajmon Kauel doživeo je saobraćajnu nesreću i navodno jedva preživeo. Kako prenose tamošnji mediji, član žirija popularnih talent emisija „Britain’s Got Talent“ i „The X Factor“, imao je saobraćajnu nezgodu tokom… »
Vesti dana »
Meteorolozi upozoravaju na obilne padavine i sneg na planinama, a od ovog datuma se u Srbiju vraća miholjsko leto
Nova pre 53 minutajoš 20 povezanih
On je osumnjičen za udes u kom je stradala porodica: Nikola vozio audi sa BiH tablicama, prošao na crveno!
Telegraf pre 3 minutajoš 40 povezanih
Krvava noć u Čačku, dva mladića izbodena nožem: Zbog kafanske čarke jedan (20) bori se za život, drugi ima samo 19 godina
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
Opkoljeno više od 10.000 ukrajinskih vojnika! Putin obavešten o napredovanju ruske vojske! Peskov potvrdio informaciju!
Kurir pre 13 minutajoš 10 povezanih