Повезане вести
Сајмон Кауел доживео несрећу: Сливала му се крв низ лице, срећан је што је жив
Нова 02.02.2022
Сајмон Кауел имао је саобраћајну незгоду током вожње електронске бицикле и наводно је једва "извукао живу главу". Наиме, члан жирија британске верзија „Ја имам таленат“ је хитно је превезен у болницу прошлог четвртка навече… »
Једва извукао живу главу! Чувени продуцент Сајмон Кауел доживео саобраћајку!
Ало 02.02.2022
Познати водитељ срећан што је остао жив. Добро познати члан жирија британског шоу програма “Ја имам таленат” Сајмон Кауел, хитно је превезен у болницу прошлог четвртка, пише Тхе Сун. Како се наводи, он је доживео саобраћајну… »
Славни водитељ једва преживео саобраћајну несрећу
Нова 02.02.2022
Познати британски водитељ и бизнисмен Сајмон Кауел доживео је саобраћајну несрећу и наводно једва преживео. Како преносе тамошњи медији, члан жирија популарних талент емисија „Бритаин’с Гот Талент“ и „Тхе КС Фацтор“, имао је… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 11 минутајош 1 повезана

Сунчана субота пред нама: До 31 степен, али у недељу нагли обрт времена
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 26 минутајош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана