Povezane vesti
Sajmon Kauel doživeo nesreću: Slivala mu se krv niz lice, srećan je što je živ
Nova 02.02.2022
Sajmon Kauel imao je saobraćajnu nezgodu tokom vožnje elektronske bicikle i navodno je jedva "izvukao živu glavu". Naime, član žirija britanske verzija „Ja imam talenat“ je hitno je prevezen u bolnicu prošlog četvrtka naveče nakon što je uhvaćen u… »
Jedva izvukao živu glavu! Čuveni producent Sajmon Kauel doživeo saobraćajku!
Alo 02.02.2022
Poznati voditelj srećan što je ostao živ. Dobro poznati član žirija britanskog šou programa “Ja imam talenat” Sajmon Kauel, hitno je prevezen u bolnicu prošlog četvrtka, piše The Sun. Kako se navodi, on je doživeo saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma… »
Slavni voditelj jedva preživeo saobraćajnu nesreću
Nova 02.02.2022
Poznati britanski voditelj i biznismen Sajmon Kauel doživeo je saobraćajnu nesreću i navodno jedva preživeo. Kako prenose tamošnji mediji, član žirija popularnih talent emisija „Britain’s Got Talent“ i „The X Factor“, imao je saobraćajnu nezgodu tokom… »
Vesti dana »

Medicinski, FON i Ekonomski fakultet i dalje najtraženiji
Serbian News Media pre 23 minutajoš 29 povezanih

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 69 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama, evakuacijama i diplomatskim tenzijama
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 35 povezanih

Španija je prvak sveta u vaterpolu: Jedan sekund ih delio od ispadanja, a onda se sve okrenulo
Mondo pre 1 satjoš 59 povezanih

Vlada Srbije traži produženje dozvole za rad NIS-u kod američkih vlasti
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane