Повезане вести
Јевтовић се огласио по повратку: Најлепше је у овој опреми! (видео)
Хот спорт 02.02.2022
Друго зимско појачање Партизана о повратку у исти Марко Јевтовић је јуче и званично постао други повратник ове зиме, након Љубомира Фејсе, у Партизан, потписао је вишегодишњи уговор који га је обавезао на верност црно-белима… »
Јевтовић: Још нисам свестан да сам у Партизану, можемо да избацимо Спарту
Нова 02.02.2022
Марко Јевтовић се после четири године у турској Коњи и Ал Ахлију из Катара вратио у Партизан и већ се придружио екипи на припремама у Белеку. „Још увек нисам свестан да сам у Партизану, све се брзо одиграло, али најлепше је бити… »
Још нисам свестан да сам се вратио у Партизан: Везиста стигао на припреме и имао поруку за Чехе! (видео)
Мондо 02.02.2022
Марко Јевтовић је још један од повратника у Хумску. Марко Јевтовић је још један од повратника у Хумску. После три и по године у иностранству, времена проведеног у Турској и Катару, Марко Јевтовић је поново играч Партизана. У… »
Јевтовић: "Најлепше је бити у овој опреми"
Спортске.нет 02.02.2022
Марко Јевтовић вратио се у Патизан после четири године, а дао је кратак интервју за клупску телевизију по придруживању екипи. "Још увек нисам свестан. Све је тако брзо било, али најлепше је бити у овој опреми", рекао је, па… »
Марко Јевтовић нови повратник у Партизан
Данас 01.02.2022
На крају берићетне јесење полусезоне, спортски сектор Партизана обзнанио је потрагу за задњим везним, па је после продаје Александра Шћекића довео двојицу искусних „кваритеља“ противникове игре и зачетника акција свог тима. У… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане