Повезане вести

Званично: Новак Ђоковић номинован за спортисту године, конкуренција никад јача

Званично: Новак Ђоковић номинован за спортисту године, конкуренција никад јача

Вести онлине 02.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић номинован је за најбољег спортисту света за 2022. годину. Лауреус који се традиционално додељује спортисти године, сузио је избор на шест кандидата. Ђоковић је без дилеме велики фаворит, јер… »
Надал: Волео бих да будем гренд слем рекордер, али нисам опседнут тиме

Надал: Волео бих да будем гренд слем рекордер, али нисам опседнут тиме

Бета 02.02.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал, који је освајањем Аустралијан опена претекао Новака Дјоковића и Роџера Федерера, рекао је данас да би волео да остане рекордер по броју гренд слем титула, али да није опседнут тиме. "Да ли желим да… »
"Волео бих, али..." Надал: Мислим да 21 гренд слем није довољан да будем рекордер

"Волео бих, али..." Надал: Мислим да 21 гренд слем није довољан да будем рекордер

Вечерње новости 02.02.2022
Тањуг/АП "Бик са Мајорке" је у маратонском финалу после великог преокрета победио Данила Медведева са 3:2 и тако други пут у каријери освојио гренд слем у Мелбурну (први пут славио 2009. године). - Било је тешких тренутака јер… »
Надал: Мислим да 21. гренд слем титула неће бити довољна за рекорд

Надал: Мислим да 21. гренд слем титула неће бити довољна за рекорд

Нова 02.02.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал допутовао је на Мајорку након освојеног Аустралијан опена, а убрзо по слетању имао је и интересантну изјаву. Надал је у Мелбурну стигао до 21. гренд слем титуле којом је претекао Новака Ђоковића и… »
Британац поручује: ‘Новак ће освојити највише гренд слемова! Увек сам то причао!’

Британац поручује: ‘Новак ће освојити највише гренд слемова! Увек сам то причао!’

Хот спорт 02.02.2022
Некадашњи тениски ас верује да ће ‘први рекет света’ освајати’ две престижне титуле по сезони! Бивши тенисер из Велике Британије, Грег Руседски, уверен је да ће Новак Ђоковић по завршетку каријеру имати највише освојених гренд… »
Надалов стриц брутално искрен: Не знам шта би се догодило да је Новак играо

Надалов стриц брутално искрен: Не знам шта би се догодило да је Новак играо

Спортал блиц 02.02.2022
искрено је говорио о дешавањима из Мелбурна. Стриц и некадашњи тренер за шпански радио дао је своје мишљење о недавно завршеном . Тони је навео да не зна какав би био крајњи исход гренд слема у Мелбурну да се тамо појавио … »
Британац тврди: Новак ће имати највише слемова, најбољи је

Британац тврди: Новак ће имати највише слемова, најбољи је

Н1 Инфо 02.02.2022
Некадашњи британски тенисер Грег Руседски верује да ће Новак Ђоковић каријеру завршити са више гренд слемова од највећих ривала - Рафаела Надала и Роџера Федерера. Надал је у недељу освојио рекордну 21. гренд слем титулу… »
Може ли Ђоковић и пети пут да покори планету? Лауреус објавио списак кандидата, Новак у одабраном друштву

Може ли Ђоковић и пети пут да покори планету? Лауреус објавио списак кандидата, Новак у одабраном друштву

Вечерње новости 02.02.2022
Фото АП Поред најбољег тенисера свих времена, ту су и Том Брејди, Роберт Левандовски, и Макс Ферштапен, као и пливач Кејлеб Дресел и Елијуд Кипчоге. Када су даме у питању, ту су Ешли Барти, Алексија Путељас, фудбалерка… »
Ђоковић међу номинованима за награду Лауреус

Ђоковић међу номинованима за награду Лауреус

Нови магазин 02.02.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић, легендарни квотербек Том Брејди и фудбалер Бајерна из Минхена Роберт Левандовски налазе се међу номинованима за награду Лауреус за спортска достигнућа. Како је данас саопштено, међу кандидатима за… »
Озбиљна конкуренција: Ђоковић номинован за спортисту године!

Озбиљна конкуренција: Ђоковић номинован за спортисту године!

Хот спорт 02.02.2022
‘Први рекет света’ у одбраном друштву! Лауреус је званично објавио имена спортиста који су номиновани за престижну награду и титулу ‘спортисте године’. Међу добро познатим именима у свету спорта, поново се нашао најбољи тенисер… »
Новак и страшна петорка: Ђоковић у трци за најбољег спортисту света, конкуренција паклена!

Новак и страшна петорка: Ђоковић у трци за најбољег спортисту света, конкуренција паклена!

Спортал блиц 02.02.2022
је објавио списак номинованих спортиста у конкуренцији за најбољег у 2021. години, а на њему се налази и српски тенисер . Нема сумње да је Ђоковић, који је прошле сезоне освојио прва три гренд слема у години и играо финале… »
"Лауреус" номиновао најбоље - На листи Ђоковић, Брејди, Лева, Ферстапен, Барти...

"Лауреус" номиновао најбоље - На листи Ђоковић, Брејди, Лева, Ферстапен, Барти...

Спортске.нет 02.02.2022
"Лауреус" је објавио имена спортиста за престижну награду и звање најбољих на свету за протеклу годину. За титулу спортисте године номиновани су Новак Ђоковић (тенис), Том Брејди (амерички фудбал), Кејлеб Дресел (пливање)… »
Лауреус номиновао Новака, конкуренти Брејди, Лева, Ферстапен

Лауреус номиновао Новака, конкуренти Брејди, Лева, Ферстапен

Н1 Инфо 02.02.2022
Лауреус је објавио имена спортиста који који конкуришу за престижну награду и звање најбољих на свету. За титулу ‘спортисте године’ номиновани су Новак Ђоковић (тенис), Том Брејди (амерички фудбал), Кејлеб Дресел (пливање)… »
„Лауреус“ није подлегао антикампањи, Новак у избору за спортисту године

„Лауреус“ није подлегао антикампањи, Новак у избору за спортисту године

Нова 02.02.2022
Новак Ђоковић номинован је за престижну награду Лауреус као светски спортиста године. Ђоковић има жестоку конкуренцију – Том Брејди као легенда НФЛ-а која се опрашта биће међу фаворитима, ту је и Кејлеб Дресел, амерички пливач… »
Годинама лагала о Србима, а сад... Кристијан Аманпур "сахранила" Новака Ђоковића (видео)

Годинама лагала о Србима, а сад... Кристијан Аманпур "сахранила" Новака Ђоковића (видео)

Вечерње новости 01.02.2022
Твитер / аманпоур Када је видела да је, у одсуству (из политичких разлога депортованог) Новака Ђоковића, Аустралијан опен завршен како је завршен, она је ликовала у својој ТВ емисији. - И, коначно, рекорд који је оборен упркос… »
Тони Надал: Да је играо Новак…

Тони Надал: Да је играо Новак…

Данас 01.02.2022
Стриц и бивши тренер Рафаела Надала има своје виђење минулог Аустралијан опена. „Новак је велики играч, не знам шта би се десило да је играо… И не размишљам о томе. Ђоковић је заузео став да се не вакцинише и кренуо је за… »

Вести дана »