Povezane vesti

Ostavka direktora doma u Banjoj Luci nakon prijave o zloupotrebi djece

Ostavka direktora doma u Banjoj Luci nakon prijave o zloupotrebi djece

Slobodna Evropa 02.02.2022
Direktor Dječijeg Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjoj Luci Vladimir Kajkut saopćio je da podnosi ostavku nakon što su prijavljeni slučajevi zloupotrebe djece u ovoj ustanovi. Kajkut je na konferenciji za… »
Uznemiravao majku s bebom: Portir Dečijeg doma u Banjaluci osumnjičen za novi slučaj zlostavljanja štićenice, ranije…

Uznemiravao majku s bebom: Portir Dečijeg doma u Banjaluci osumnjičen za novi slučaj zlostavljanja štićenice, ranije…

Blic 02.02.2022
Portir Doma “Rada Vranješević” koji je osumnjičen za novi slučaj seksualnog zlostavljanja štićenice u proteklom periodu bio je prijavljivan više puta zbog nedoličnog ponašanja, ali je i pored svih prijava normalno nastavio da radi u Domu… »
"Moja moralna odgovornost": Kajkut podneo ostavku na mesto direktora Doma "Rada Vranješević"

"Moja moralna odgovornost": Kajkut podneo ostavku na mesto direktora Doma "Rada Vranješević"

Blic 02.02.2022
Vladimir Kajkut, direktor Doma “Rada Vranješević”, izjavio je da podnosi ostavku na mesto direktora. - To je moja odgovornost i podnosim ostavku na mesto direktora – izjavio je Kajkut na konferenciji za novinare koju je organizovao u prostorijama… »

Vesti dana »