Povezane vesti
Krv se slivala niz lice: Sajmon Kauel doživeo saobraćajnu nezgodu, prolaznici mu spasli život - "Srećan je što je živ"
Mondo 02.02.2022
Ceo svet ga zna kao člana žirija šou programa "Ja imam talenat", a pukom srećom izbegao je tragediju. Ceo svet ga zna kao člana žirija šou programa "Ja imam talenat", a pukom srećom izbegao je tragediju. Čuveni producent i član žirija… »
Izbegao sigurnu smrt za dlaku! Sajmon Kauel doživeo saobraćajku, da nije bilo prolaznika ko zna šta bi mu se desilo
Kurir 02.02.2022
Sajmon Kauel je poznati član žirija britanskog šou programa “Ja imam talenat”, kao i vlasnik cele franšize hitno je prevezen u bolnicu prošlog četvrtka, piše The Sun. Kako se navodi, on je doživeo saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma u… »
Vesti dana »

VIDEO: Neposredno pre upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Preminuo član grupe DNK koja je nastupala kada je izbio stravičan požar u Kočanima
Nova pre 38 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 56 minutajoš 22 povezane