Povezane vesti
Krv se slivala niz lice: Sajmon Kauel doživeo saobraćajnu nezgodu, prolaznici mu spasli život - "Srećan je što je živ"
Mondo 02.02.2022
Ceo svet ga zna kao člana žirija šou programa "Ja imam talenat", a pukom srećom izbegao je tragediju. Ceo svet ga zna kao člana žirija šou programa "Ja imam talenat", a pukom srećom izbegao je tragediju. Čuveni producent i član žirija britanskog šou… »
Izbegao sigurnu smrt za dlaku! Sajmon Kauel doživeo saobraćajku, da nije bilo prolaznika ko zna šta bi mu se desilo
Kurir 02.02.2022
Sajmon Kauel je poznati član žirija britanskog šou programa “Ja imam talenat”, kao i vlasnik cele franšize hitno je prevezen u bolnicu prošlog četvrtka, piše The Sun. Kako se navodi, on je doživeo saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma u zapadnom… »
Vesti dana »
Osmi dan borbe sa požarom kod Konice u Grčkoj, u akciji gašenja učestvuju i vazdušne snage
Insajder pre 46 minutajoš 24 povezane
Nemačka ekstremno desničarska AfD ostvarila ubedljivu pobedu na regionalnim izborima
Beta pre 26 minutajoš 28 povezanih
RHMZ najavljuje dramatičan obrt: Živa skače na 36 stepeni, a od ovog dana se sve menja
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Počela prijava za 6.000 dinara iz Akcionarskog fonda: Evo kako da proverite da li ste već na spisku za isplatu
Nedeljnik pre 16 minutajoš 61 povezana
Poseta američkih izaslanika puna simbolike, ali suštinske razlike između Rusije i Ukrajine ostaju
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih